Vacatures Veghel

Vacatures Veghel

Veghel is gelegen in de Meierij van Den Bosch en telt ruim 32.000 inwoners. Veghel vervult een regiofunctie en heeft een hoge werkgelegenheid door de vele bedrijven die er gevestigd zijn. Het is daarom ook een middelgrote stad. Het kent veel mooie, historische gebouwen en ook kun je genieten van een hapje en een drankje op de Markt van Veghel. Zet jij de volgende stap van je carrière in Veghel? Wij hebben vacatures in de volgende branches.

Vacatures techniek

Techniek

Het assembleren van machines of producten, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische banen is enorm in de regio Veghel.

Vacatures logistiek

Logistiek

Vind jij logistieke processen interessant en heb je altijd in de logistiek willen werken? Dan ben je bij Job Invest bij het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan logistieke vacatures openstaan in de regio Veghel.

Vacatures productie

Productie

Vind jij productieprocessen interessant en heb je altijd in de productie willen werken? Dan kan je al snel aan de slag! Wij hebben een groot aanbod aan productie vacatures openstaan in de regio Veghel.

Vacatures professional

Professional

In een Professional functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van calculeren en plannen tot het leidinggeven aan grote aantallen werknemers. Wij hebben verschillende Professional vacatures in de regio Veghel.

Werken in Veghel

Doordat Veghel vele bedrijven kent biedt het voldoende kansen op een nieuwe baan. Job Invest heeft ook in Veghel een groot netwerk met verschillende bedrijven die altijd op zoek zijn naar nieuwe medewerkers in de verschillende branches. Wil jij fulltime aan de slag of juist parttime? Wij hebben binnen logistiek, productie, professional en techniek veel beschikbare vacatures. Zit jouw vacature er nu nog niet bij, dan kan je ons altijd benaderen en gaan we op zoek naar een passende functie voor jou! De werkgelegenheid in Veghel biedt voldoende carrièrekansen voor iedereen die in Brabant wil komen werken. Hebben wij je al nieuwsgierig kunnen maken om te komen werken in Veghel?

Fulltime vacatures

Ben jij op zoek naar een fulltime functie in Veghel? Dan hebben wij verschillende vacatures voor jou! Bij toffe bedrijven kan je snel fulltime aan de slag gaan. Bekijk snel alle fulltime vacatures in Veghel.

Parttime vacatures Veghel

Ben je meer op zoek naar een parttimefunctie in de regio Veghel dan kunnen wij je ook zeker verder helpen! Wij hebben een aantal vacatures die tot 36 uur per week in te vullen zijn. Benieuwd naar deze functies? Check dan snel de parttime vacatures.

Monteur Veghel

Ben jij technisch aangelegd en weet jij alles van machines en technieken? In een functie als Monteur kun jij je dan volledig verder ontwikkelen. Ben jij als monteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures als Monteur in Veghel.

Technische functies in Veghel

Bij technische functies kun jij aan de slag gaan met het sleutelen aan machines en het oplossen van storingen aan het machinepark en elektrische systemen. Je gaat hierbij storingsanalyses uitvoeren en je gaat op zoek naar de bron van de storing. Lijkt jou dit wat? Job Invest heeft in Veghel veel vacatures openstaan in de techniek.

Professional vacatures Veghel

In een Professional functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van calculeren en plannen tot het leidinggeven aan grote aantallen werknemers. Er is dus genoeg variatie in de banen, kijk dus snel of er iets voor jou tussen staat in de regio Veghel. Bekijk alle professional vacatures in Veghel.

Veelgestelde vragen over vacatures in Veghel

Welke logistieke vacatures zijn er in Veghel?

Het aanbod logistieke vacatures is groot! Zo staan er in Veghel vacatures open voor o.a. Orderpicker, Heftruckchauffeur en Logistiek Medewerker. Bekijk alle logistieke vacatures in deze regio op de site.

Welke productie vacatures zijn er in Veghel?

Van Productiemedewerker tot Werkvoorbereider. Job Invest biedt jou ook in de Productiebranche allerlei vacatures in de regio Veghel. Zo zit er altijd wat voor jou tussen. Bekijk de website voor alle productie vacatures in Veghel!

Welke professional vacatures zijn er in deze regio?

Wil jij werken in de Professionele sector en dat het liefst in de omgeving van Veghel? Dat kan. Job Invest heeft allerlei Professionele vacatures in deze regio voor jou klaar staan op de website.

Wat kan Job Invest voor mij betekenen in de omgeving van Veghel?

Job Invest verzorgt naast het hoofdkantoor in Den Bosch ook intakes op allerlei andere locaties. Zo kunnen wij jou ook in jouw regio helpen met het vinden van een leuke baan! Neem contact met ons op zodat wij jou op weg kunnen helpen.

Waar kan ik werken in Veghel?

Wil jij werken in Veghel? Dan hebben wij genoeg vacatures voor jou om jouw nieuwe baan te vinden. Voor de nieuwe stap in je carrière hebben wij de vacatures in deze regio voor je op een rijtje gezet. Voor ieder opleidingsniveau: LBO, MBO, HBO en WO hebben wij vacatures.

Heb je vragen over het werken in Veghel en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo