Vacatures-Eindhoven

Vacatures Eindhoven

Ben jij op zoek naar vacatures in Eindhoven? Wij hebben momenteel veel open vacatures in Eindhoven. Eindhoven heeft meer dan 233.000 inwoners en is de grootste stad van Noord-Brabant. Deze stad kent al lange tijd veel bedrijvigheid, zo is de stad een thuishaven voor de multinationals zoals Philips en DAF. Naast de multinationals zorgen nog een hoop andere bedrijven voor veel werkgelegenheid. Eindhoven staat sterk bekend vanwege de technische branche, daarom gaat een hoop geld dat Nederland besteed aan ontwikkeling en onderzoek naar Eindhoven. Daar draagt de High Tech Campus natuurlijk veel aan bij, op deze campus zijn namelijk 165 bedrijven en technische instituten gevestigd. Naast de grote technische branche in Eindhoven zijn er natuurlijk nog veel meer openstaande vacatures in andere branches. We hebben functies in Eindhoven in de volgende branches.

Vacatures techniek

Techniek

Het assembleren van machines of producten, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische banen is enorm in de regio Eindhoven.

Vacatures logistiek

Logistiek

Vind jij logistieke processen interessant en heb je altijd in de logistiek willen werken? Dan ben je bij Job Invest bij het juiste adres! In Eindhoven hebben wij een groot aanbod aan logistieke vacatures openstaan.

Vacatures productie

Productie

Vind jij productieprocessen interessant en heb je altijd in de productie willen werken? Dan kan je al snel aan de slag! Wij hebben een groot aanbod aan productie vacatures openstaan.

Vacatures professional

Professional

In een Professional functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van calculeren en plannen tot het leidinggeven aan grote aantallen werknemers. In Eindhoven hebben we verschillende Professional vacatures.

Werken in Eindhoven

Wil jij graag werken in Eindhoven? Dan begint hier de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Of je nu een starter bent of de volgende stap wilt zetten in jouw carrière. Wij bieden genoeg mogelijkheden om te werken in Eindhoven.

Scherpenhuizen

Een grote leverancier van groente en fruit uit Eindhoven is Scherpenhuizen. Deze organisatie houdt zich bezig met het verpakken en vermarkten van verse groente- en fruitproducten en daarbij ook het transport. Scherpenhuizen levert van appels tot ananassen en van aubergines tot avocado’s. Bij Scherpenhuizen vinden zich ingewikkelde processen plaats. Ze hebben namelijk te maken met de versheid van de producten die gehandhaafd moet worden. Tijd is daarom een essentiële factor binnen dit bedrijf. Maar dankzij de deskundigheid en technologie weten zij de kwaliteit altijd te bewaken. Wil jij graag werken bij Scherpenhuizen? Bekijk dan alle vacatures van Scherpenhuizen.

Meat Friends

Meat Friends is een gigantische leverancier van verpakte vleesproducten aan de retail, foodservice bedrijven en maaltijdbereiders. Zij zitten gevestigd in Best en zijn dus goed bereikbaar vanuit Eindhoven. Meat Friends is gespecialiseerd in de productie van gegaarde vleesproducten. Het klantgerichte bedrijf is zeer flexibel en gefocust op kwaliteit. Aangezien haar medewerkers producten bereiden die vervolgens terechtkomen op de borden van de consument. Naast hygiëne komt ook duurzaamheid en gezondheid kijken bij het productieproces. Zo wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling van gezondere vleesproducten. Spreekt dit bedrijf jou aan? Bekijk dan de vacatures van Meat Friends!

Vacatures Eindhoven fulltime

Wij hebben een groot aantal vacatures in Eindhoven voor een fulltime functie. In vrijwel elke branche hebben wij fulltime vacatures. Wil jij graag fulltime werken in Eindhoven? Ga dan naar alle fulltime vacatures in Eindhoven.

Productiemedewerker Eindhoven

Wil jij graag aan de slag als Productiemedewerker? Dan hebben wij zeker een perfecte vacature voor jou. Er is veel werkgelegenheid voor Productiemedewerkers in Eindhoven. Benieuwd naar de vacatures, bekijk hier alle vacatures voor Productiemedewerker in Eindhoven!

Parttime vacatures Eindhoven

Voor degenen die op zoek zijn naar een parttime vacatures in Eindhoven zijn hier aan het juiste adres. Wil jij graag minder dan 32 uur werken? Zoek dan naar parttime functies bij toonaangevende bedrijven waar jij meteen aan de slag kunt. Bekijk de parttime vacatures.

Administratief Medewerker Eindhoven

Wil jij graag werken als Administratief Medewerker in Eindhoven? Dan hebben wij de perfecte vacatures voor jou! Als Administratief Medewerker draag je zorg voor het administratieve proces binnen het bedrijf. Lijkt jou dat wel wat? Ga dan werken als Administratief Medewerker Eindhoven

Magazijnmedewerker Eindhoven

Ben je op zoek naar een vacature voor Magazijnmedewerker in Eindhoven? Dan hebben wij zeer geschikte vacatures voor jou. In de logistieke branche hebben wij een ruim aanbod voor aanpakkers en doorzetters die willen werken als Magazijnmedewerker. Bekijk alle vacatures voor Magazijnmedewerker Eindhoven!

Orderpicker Eindhoven

Zoek jij een baan als Orderpicker in Eindhoven? In Eindhoven zitten veel bedrijven die op zoek zijn naar Orderpickers om het logistieke team te versterken. Ben jij een aanpakker en wil jij graag aan de slag als Orderpicker? Bekijk dan alle vacatures Orderpicker in Eindhoven!

Heb je vragen over het werken in Eindhoven en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo