Over Tobroco-GIANT

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 40 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van ruim 270 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

Allround Monteur

Wil jij een belangrijkste rol spelen in de bouw van complexe machines, heb jij brede technische kennis en ben jij iemand die graag resultaat ziet van je werk? Wij zijn op zoek naar een fulltime Allround Monteur.

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij handig met een lasapparaat en heeft mechaniek en elektro geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een Constructiebankwerker/ Lasser (MIG/MAG).

System Engineer

Ben jij oplossingsgericht, beschik jij over een helikopterview en kun jij de verantwoordelijkheid aan van een volledige productrange? Dan is deze  baan als System Engineer geschikt voor jou!

Specialist Technische Documentatie

Beschik jij over een vlotte pen en weet jij alles van A tot Z met betrekking tot technische gebruiks- en onderhoudshandleidingen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Assemblage Monteur Dagdienst / 2-Ploegen

Ben jij handig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar fulltime assemblage monteurs in dagdienst of 2-ploegen.

Logistiek Medewerker

Ben jij gestructureerd, gemotiveerd en heb jij kennis en of ervaring in/van het magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een fulltime logistiek medewerker.

Medewerker Voormontage Frames

Altijd al willen werken aan de modernste (land)bouw machines en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Monteur Voormontage Frames.

Tekenaar/Constructeur

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij een echte expert in de 3D constructiesoftware CREO? Dan ben jij de expert waar wij naar op zoek zijn. Voor Tobroco-GIANT uit Oisterwijk zoeken wij een Tekenaar/Constructeur die het team komt versterken.

Artikelbeheer

Ben jij stressbestendig, bewaar jij het overzicht en heb jij een sterke affiniteit met machinebouw?  Dan is dit jouw baan!