Over Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek in ons land en vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van veertig verschillende modellen in veertig landen. Deze zijn ontworpen en gebouwd door een team van ruim 270 enthousiaste medewerker in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg).

Specialist Technische Documentatie

Weet jij alles van technische gebruiks- en onderhoudshandleidingen en beschik je over een vlotte pen? Dan ben jij de persoon die we zoeken, want wellicht is deze functie als Specialist Technische Documentatie dan wel iets voor jou!

Proces Engineer

Ben jij technisch opgeleid en kun jij logistieke en productieprocessen op de juiste manier inrichten en optimaliseren? Dan is deze fulltime baan jou op het lijf geschreven!

System Engineer

Ben jij oplossingsgericht, beschik je over een helikopterview en kun je de verantwoordelijkheid aan van een volledige productierange? Dan is deze fulltime baan als System Engineer echt iets voor jou!

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij handig met een lasapparaat, ben je bekend met MIG/MAG-Lassen en kennen mechaniek en electro geen geheimen voor jou? Solliciteer dan op deze fulltime functie als Constructiebankwerker / Lasser bij TOBROCO-GIANT!

Logistiek Medewerker

Werk je gestructureerd, ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en heb je ervaring met werken in het magazijn? Wellicht dat deze functie als Logistiek Medewerker bij TOBROCO-GIANT dan wel bij je past!

Assemblage Medewerker

Op zoek naar een baan in een productie-omgeving? Wil je werken bij het beste MKB-bedrijf van Nederland? Stop dan met zoeken en solliciteer op deze functie als Assemblage Medewerker bij TOBROCO-GIANT!

Teamleider Assemblage

Ben jij resultaatgericht en proactief? Durf je verantwoordelijkheid te nemen en wil je leidinggeven in een (productie)technische omgeving? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage bij TOBROCO-GIANT!

Allround Monteur

Wil jij een belangrijke rol spelen in de bouw van complexe machines, heb je een brede technische kennis en ben je resultaatgericht? Solliciteer dan op deze functie als Allround Monteur!

Tekenaar / Constructeur

Heb je affiniteit met techniek en ben je een expert op het gebied van 3D-constructiesoftware? Ga dan aan de slag bij TOBROCO-GIANT en solliciteer op deze fulltime functie als Tekenaar / Constructeur!

Artikelbeheerder

Ben jij stressbestendig, bewaar je het overzicht en ben je op zoek naar een logistieke baan bij TOBROCO-GIANT? Dan ben je aan het juiste adres! Wellicht is deze functie als Artikelbeheerder dan wel iets voor jou!

Heftruckchauffeur

Ben je bekend met magazijnwerk en ben je op zoek naar een logistieke functie bij TOBROCO-GIANT? Ga dan aan de slag als Heftruckchauffeur! Klik op onderstaande button voor meer informatie over de functie.