fbpx

Zet u uw collega’s ook te weinig in het zonnetje?  

 

In een tijd als die van tegenwoordig is het erg van belang om werknemers te behouden en blijk van waardering te tonen. Het verkrijgen en behouden van de juiste medewerkers op een authentieke en onderscheidende manier werkt hieraan bij. Dat is waarom wij WETREAT hebben opgestart. Medewerkers op een bijzonder moment door het jaar verassen met eerlijke, heerlijke en begeerlijke cadeautjes.

 

Het belang van een positief werkgeversimago 

Een positief imago is belangrijk voor organisaties. Het vergroot de naamsbekendheid, helpt bij het aantrekken en behouden van klanten en werknemers tevens onderscheidt dit de organisatie van haar concurrenten. Onderzoek heeft aangetoond dat vertrouwen van het publiek in een organisatie het meest beïnvloed wordt door de mate waarin organisaties goed met hun medewerkers omgaan (www.edelman.com/global-results/). Het imago van een organisatie wordt hiermee sterk bepaald door de reputatie die je als werkgevers hebt en hoe je omgaat met je medewerkers. 

 

“Extern winnen is intern beginnen”

 

Hoe?

Dit structureel op 4 verschillende momenten door het jaar heen; Verjaardagen-, Valentijn-, Zomervakantie- en kortedagenpakketten. Daarnaast stellen wij voor u een geweldig onboardingspakket samen waarmee u uw nieuwe medewerkers zich welkom laat voelen.  Door een te kort aan tijd wordt het vaak door de eigen organisatie niet opgepakt waarbij wij van WETREAT de volledige ontzorging op ons nemen.  

 

Mocht u denken, ik zie mijn bedrijf graag op een onderscheidende en authentieke manier mijn werknemer verassen, neem dan vrijblijvend contact op en kom meer te weten over de opties en het concept dat wij hebben.