SPS_vacatures

Over SPS

SPS B.V. is een producent en leverancier van verf en sierpleister en aanverwante producten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor de doe-het zelver- en professional. Naast een private label voor de doe-hetzelf markt en professional, timmert het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, succesvol aan de weg met de merken SPS en Finess. Flexibiliteit, hoge klantgerichtheid, een uitstekende relatie en samenwerking met haar partners staan hoog in het vaandel. De cultuur is samen te vatten als no-nonsense, informeel en collegiaal. Er is veel ruimte en waardering voor eigen initiatief en de besluitvormingslijnen zijn kort. Met ongeveer 180 enthousiaste medewerkers werken zij hard om de stevige marktpositie verder uit te bouwen.

SPS vacatures

Job Invest helpt SPS met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle SPS vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Productie/Logistiek

Kan jij ervoor zorgen dat klanten iedere dag weer van de juiste producten worden voorzien? dan is Operator bij SPS voor jou. Als Operator zorg je ervoor dat het productieproces goed verloopt en je signaleert problemen ene stuurt bij waar nodig is.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

In deze fulltime functie, als Productiemedewerker, zorg je iedere dag dat de klanten worden voorzien van de juiste producten. Jij draagt zorg voor de juiste kwaliteit en kleuren. Je zorgt dat het productieverloop vlekkeloos verloopt, je mengt de juiste producten en je zorgt dat orders op de juiste manier en binnen de juiste tijd worden verwerkt

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor veel voorkomende magazijntaken. Daarbij kun je denken aan orderpicken, het verwerken van inkomende goederen, controleren van uitgaande goederen en het op orde houden van het magazijn. Jij bent dus allround inzetbaar en er zal veel afwisseling zijn in jouw werkzaamheden. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Wanneer je aan de slag gaat als Medewerker Kleurenlab word je verantwoordelijk voor het verbeteren van de bestaande kleuren in de databank. Je zorgt ook voor het formuleren van nieuwe kleuren en verzorgt de invoer van de nieuwe recepten in de databank. Nadat je langer in dienst bent, word je ook verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van klachten en het telefonisch beantwoorden van vragen.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Wanneer je aan de slag gaat als Medewerker Laboratorium word je verantwoordelijk voor het verbeteren van de bestaande kleuren in de databank. Je zorgt ook mede voor het formuleren van nieuwe kleuren en verzorgt de invoer van de nieuwe recepten in de databank. Na dat je langer in dienst bent, word je ook verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van klachten en het telefonisch beantwoorden van vragen.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Profesional

In de veelzijdige functie van Productiemanager bij SPS geef je direct leiding aan de productieafdeling, de productieplanners en de teamleiders (bij elkaar zo’n 70 FTE). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de rendementsdoelstellingen en het bewaken van de continuïteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Je ziet toe op de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen, zoals afwijkingen of storingen. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Binnen de functie van Coördinator Faciliteiten & Techniek in Den Bosch ga jij ondersteuning bieden binnen facilitaire en technische vraagstukken. Jij rapporteert als Coördinator Faciliteiten & Techniek alles door aan de manager Faciliteiten & Techniek. Verder ga jij projectvoorstellen, investeringsvoorstellen, projectplanningen en projectbegeleidingen uitwerken en houd jij dagelijks contact omtrent facilitaire en technische onderwerpen als catering, schoonmaak en beveiliging.

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Wanneer je als Teamleider Productie aan de slag gaat, ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een groep medewerkers op de werkvloer. Jij zorgt ervoor dat de aangeboden productie-orders op de afdeling zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Daarnaast houd jij je bezig met de order- en capaciteitsplanningen en ben jij als Teamleider Productie betrokken bij personeelsaangelegenheden. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Als Strategisch Inkoper van SPS ben je verantwoordelijk voor het vormen en uitvoeren van het inkoopbeleid. Je onderhandelt met leveranciers over kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, levertijden en prijzen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor een stukje relatiebeheer. Op projectmatige basis zoek je naar alternatieve grondstoffen, verpakkingen en leveranciers. Je geeft leiding aan de Administratief Inkoper en schakelt veel met interne en externe partijen. Je bent nauwkeurig, gestructureerd en bent altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Als Medewerker Inkoop van SPS ben je verantwoordelijk voor het vormen en uitvoeren van het inkoopbeleid. Je onderhandelt met leveranciers over kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, levertijden en prijzen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor een stukje relatiebeheer. Op projectmatige basis zoek je naar alternatieve grondstoffen, verpakkingen en leveranciers. Je bent nauwkeurig, gestructureerd en bent altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Op de hoogte blijven

Wil je direct in contact komen met een recruiter, of heb je nog vragen? Klik dan nu op de link en kom direct in contact met een van onze recruiters!