Scherpenhuizen_vacatures

Over Scherpenhuizen

Werken bij Scherpenhuizen betekent aan de slag gaan bij een internationaal opererende groothandel in groenten en fruit. Met een grondoppervlak van 40.000 m2 slaagt Scherpenhuizen er iedere dag weer in verse producten te verpakken, vervoeren en vermarkten. Van ananas tot avocado en van paprika tot paksoi: ieder product is bij Scherpenhuizen in goede handen! En jij kunt nu gaan bijdragen aan het bedrijfssucces. Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Scherpenhuizen vacatures

Job Invest helpt Scherpenhuizen met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Scherpenhuizen vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Productie

Als Productiemedewerker ga je werken met groenten en fruit en doe je er alles aan om de gestelde doelen te halen. Met jouw werk draag je dus direct bij aan het tijdig verwerken van orders. Iets voor jou? Klik dan nu op de link!

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Je gaat je bezighouden met de interne goederenverplaatsingen tussen de koelcellen en de verschillende afdelingen/werkplekken. Je zorgt ervoor dat de goederen op de juiste manier worden getransporteerd en opgeslagen, zodat iedere afdeling tijdig over de juiste partijen kan beschikken!

Maar daar blijft het niet bij. In deze veelzijdige en afwisselende fulltime functie ga je ook zorgen voor een correcte pallet-belading, het hanteren van het FIFO-systeem, het invullen van registratieformulieren en het signaleren van eventuele manco’s en gebreken aan de goederen.

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Op de hoogte blijven

Wil je direct in contact komen met een recruiter, of heb je nog vragen? Klik dan nu op de link en kom direct in contact met een van onze recruiters!