Over Job Invest

Job Invest bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio. Met een enthousiast team van ruim 40 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten en kandidaten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden.

Stilzitten is er niet bij, bij ons is uitdaging genoeg en geen dag is hetzelfde. We zijn een super jong en dynamisch bedrijf. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk jij liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool, met de nieuwste apparatuur, dus je energie kun jij hier meer dan kwijt.

En buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, dat wordt voor je geregeld. Je valt hier echt met je neus in de boter!

_____________________________________________________________________________________________________

Recruiter

Ben jij sociaal, kun jij snel schakelen en het lijkt het je leuk om mensen aan een baan te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor ons bedrijf in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een fulltime Recruiter.

Junior Accountmanager

Ben jij commercieel, zelfstandig en weet jij hoe je met klanten om moet gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime (junior) Accountmanager.