Werken_bij_Jobinvest

Werken bij Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Jij kunt nu bij ons aan de slag! We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool en buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, het wordt allemaal voor je geregeld!

Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar talentvolle stagiaires. Bekijk hier het stage-aanbod.

Vacatures bij Job Invest

Recruiter

Weet jij telkens weer de juiste match te maken tussen werkzoekende en werkgever? Wil jij mensen helpen aan een nieuwe baan? Ga dan aan de slag als Recruiter! Je zoekt en benadert geschikte kandidaten, handelt sollicitaties af, beoordeelt de ontvangen cv’s en plant (online) afspraken in.

Backoffice Medewerker

Als je van veelzijdig en servicegericht werk houdt, val je als Backoffice Medewerker bij Job Invest echt met je neus in de boter! Er komt namelijk op administratief vlak een hoop kijken in de uitzendbranche. Dus kun jij snel schakelen en houd je alles op overzichtelijk? Solliciteer dan snel!

Inhouse Recruiter

Als Inhouse Recruiter krijg je veel te maken met klantcontact en ben je regelmatig op locatie bij onze klanten. Je bent dus niet alleen het visitekaartje van Job Invest, maar zeker ook van je opdrachtgever(s), die je telkens weer van de beste kandidaten probeert te voorzien!

Recruiter Professional

In de functie van Recruiter Professional – zowel fulltime als parttime in te vullen – word je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten, waarbij jij je voornamelijk richt op werkzoekenden binnen de zakelijke dienstverlening.

Planner

Als Planner bij Job Invest kun je rekenen op een uitdagende en verantwoordelijke baan. Zo word je onder meer verantwoordelijk voor het op dagbasis plannen van onze uitzendkrachten. Dus ben jij gestructureerd en weet je altijd het overzicht te bewaren? Solliciteer dan snel!

Junior Inhouse Recruiter

Zie jij jezelf als een echte matchmaker? Ga dan aan de slag als Junior Inhouse Recruiter! Je bent medeverantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten, waarbij je veel te maken krijgt met eigen klanten/ opdrachtgevers.

Backoffice Medewerker

Voel jij je helemaal thuis in een dynamische omgeving waar je met veel verschillende taken te maken krijgt en laat je alles in goede banen leiden? Ga dan aan de slag als Backoffice Medewerker in de regio Den Bosch en kom ons team versterken! Er is volop aandacht voor je eigen ontwikkeling!

 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s?

Stage gezocht? Bekijk hier ons stage-aanbod!