Werken bij Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Jij kunt nu bij ons aan de slag! We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool en buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, het wordt allemaal voor je geregeld!

Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Sales Medewerker

Ben jij een echte aanpakker en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben je klantgericht en doe je er alles aan om de gewenste resultaten te behalen? Ga dan aan de slag als onze nieuwe Sales Medewerker!

Marketing Assistent Polish Market

Weet jij de beste vacature teksten te schrijven? Werk je netjes, kun je goed schakelen, ben je resultaatgericht en weet je de Poolse markt aan te spreken? Ga dan aan de slag als Marketing Assistent Polish Market (Engelstalige vacaturetekst).

Accountmanager

Met jouw commerciële aanleg en aanpakkersmentaliteit ga jij er samen met je team de wensen en behoeften van de klanten omzetten in passende vacatures. Je voelt aan wat de klant zoekt en doet er alles aan om de beste kandidaten voor te stellen.