Werken bij Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Jij kunt nu bij ons aan de slag! We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool en buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, het wordt allemaal voor je geregeld!

Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar talentvolle stagiaires. Bekijk hier het stage-aanbod.

Vacatures bij Job Invest

Neem direct contact op met een van je nieuwe collega's!

Inhouse Recruiter

Als Inhouse Recruiter krijg je veel te maken met klantcontact en ben je regelmatig op locatie bij onze klanten. Je bent dus niet alleen het visitekaartje van Job Invest, maar zeker ook van je opdrachtgever(s), die je telkens weer van de beste kandidaten probeert te voorzien!

Accountmanager

Welke kandidaten zijn in bemiddeling? Wie kan ik bij welk bedrijf voorstellen? Welke vacatures hebben prioriteit? Zijn er nog nieuwe vacatures bijgekomen? Allemaal vragen waarmee jij je gaat bezighouden. Samen met je team ga je de klanten voorzien van de best mogelijke kandidaten.

Junior Accountmanager

In deze fulltime functie word je als Junior Accountmanager verantwoordelijk voor het directe contact met onze klanten. En daar komt een hoop bij kijken! Aan het begin van de werkdag bepaal je samen met je Sales-collega’s de prioriteiten

Junior Inhouse Recruiter

Zie jij jezelf als een echte matchmaker? Ga dan aan de slag als Junior Inhouse Recruiter! Je bent medeverantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten, waarbij je veel te maken krijgt met eigen klanten/ opdrachtgevers.

Marketeer

Ben jij toe aan een baan waarbij jij jezelf kan bewijzen, uitdagen en ook nog eens veel kan leren? En denk jij altijd bij het werk van een andere marketeer, dát kan ik beter? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een fanatiek persoon die beseft dat plezier maken en hard werken de basis zijn van ieder succes!

Recruiter

Weet jij telkens weer de juiste match te maken tussen werkzoekende en werkgever? Wil jij mensen helpen aan een nieuwe baan? Ga dan aan de slag als Recruiter! Je zoekt en benadert geschikte kandidaten, handelt sollicitaties af, beoordeelt de ontvangen cv’s en plant (online) afspraken in.

Werkleider

Ben jij een echte leider, kun je goed met mensen en verschillende karakters omgaan en werk je resultaatgericht? Ga dan nu aan de slag als Werkleider bij Talentrix in Den Bosch!

Accountspecialist

Ben jij klant- en mensgericht, een echte verbinder en streef jij altijd naar de beste resultaten voor zowel werknemer als werkgever? Ga dan aan de slag als Accountspecialist en kom het Job Invest-team versterken!

 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s?

Stage gezocht? Bekijk hier ons stage-aanbod!