Werken bij Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Jij kunt nu bij ons aan de slag! We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool en buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, het wordt allemaal voor je geregeld!

Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Recruiter

Help jij werkzoekenden graag aan een nieuwe baan? Ben je sociaal, kun je snel schakelen en ga je altijd voor het beste resultaat? Ga dan fulltime aan de slag als Recruiter bij Job Invest, gevestigd in Den Bosch!

Financieel Administratief Medewerker

We zijn op zoek naar een nauwkeurige administrateur die goed kan omgaan met financiële cijfers. Dus schakel jij makkelijk tussen diverse werkzaamheden en ben je resultaatgericht? Ga dan direct bij ons aan de slag!

Backoffice Medewerker

Sta jij bekend als een echte teamspeler en ben je op zoek naar een gevarieerde en leerzame administratieve baan, waarbij je veel in contact komt met klanten en kandidaten? Ga dan aan de slag als Backoffice Medewerker!

Accoutmanager

Heb jij een echte commerciële instelling, ben je een doorzetter en zet jij je volledig in voor onze klanten? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk deze vacature en ga aan de slag als fulltime Accountmanager bij Job Invest!

Medewerker Projectadministratie

Schakel jij moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden en heb je kennis van project- en financiële administratie? Ga dan aan de slag als fulltime Medewerker Projectadministratie bij Job Invest!

Jobcoach

Als Jobcoach van Talentrix ga je onze kandidaten helpen met het ontwikkelen van werk- en sociale en werk je samen toe naar (een terugkeer op) de reguliere arbeidsmarkt? Wij geloven dat iedereen recht heeft op werk. Jij ook?