werken bij job invest

Werken bij Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Jij kunt nu bij ons aan de slag! We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal. We hebben zelfs een eigen sportschool en buiten kantoor genieten we ook. Samen naar een concert of op skivakantie? Geen probleem, het wordt allemaal voor je geregeld!

Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar talentvolle stagiaires. Bekijk hier het stage-aanbod.

Vacatures bij Job Invest

Recruiter

Weet jij telkens weer de juiste match te maken tussen werkzoekende en werkgever? Wil jij mensen helpen aan een nieuwe baan? Ga dan aan de slag als Recruiter! Meer weten over deze vacature? Klik dan op de groene button hieronder.

Financieel Administratief Medewerker

Werk jij nauwkeurig en ga je moeiteloos om met verschillende financieel administratieve werkzaamheden? Dan ben jij als Financieel Administratief Medewerker (20-24u) de ontbrekende schakel binnen ons financiële team!

Backoffice Medewerker

Voel jij je helemaal thuis in een dynamische omgeving waar je met veel verschillende taken te maken krijgt en laat je alles in goede banen leiden? Ga dan aan de slag als Backoffice Medewerker in de regio Den Bosch en kom ons team versterken!

 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s?

Stage gezocht? Bekijk hier ons stage-aanbod!