Over Elho

ELHO is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kunststof plantenbakken gevestigd in Tilburg. In 51 jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering. Daarom zoeken ze mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij. Om hierbij te helpen ondersteunt Job Investment het logistieke en productie proces. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe medewerker. Denk daarbij aan orderpickers, packers, reachtruckchauffeurs, etc.

Elho vacatures

Job Invest helpt ELHO met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Elho vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Productie/logistiek

Als productiemedewerker sta je aan de band van 1, 2, 3 of soms zelfs wel 4 machines de goederen te controleren op kwaliteit. Dat wil zeggen dat je controleert of de kleur correct is, of er geen krassen in het product zitten en of het product niet beschadigd is als het van de machine af komt. Deze moeten ze per stuk of per aantal in een box verpakken die vervolgens op een pallet wordt geplaatst. Daarbij werk je in 5-ploegen.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Je bent als Orderpicker verantwoordelijk voor het verzamelen van goederen in het magazijn aan de hand van een orderverzamelformulier of een scanner. Onder supervisie van een ervaren collega/leidinggevende houd jij rekening met de routing in het magazijn en met kenmerken van de goederen. tijdens het verzamelen controleer jij als Orderpicker de goederen op onder meer juistheid en beschadiging. Opvallendheden, of goederen die niet aan de eisen voldoen, meld jij aan een ervaren collega en/of de leidinggevende, en registreert dit in een geautomatiseerd systeem. 

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Als Magazijnmedewerker van Elho ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van kleine en grote kunststof artikelen. Jij maakt de verschillende producten verzendklaar en houdt alles bij in het computersysteem. Als Magazijnmedewerker ben je ook verantwoordelijk voor het uitprinten van de verzendbonnen. Dankzij jou loopt alles op rolletjes!

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Als Logistiek Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het verpakken van kleine en grote kunststof artikelen. Jij maakt verschillende producten verzendklaar en houdt alles bij in het computersysteem. Als Logistiek Medewerker ben jij ook verantwoordelijk voor het uitprinten van verzendbonnen.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Op de hoogte blijven

Wil je direct in contact komen met een recruiter, of heb je nog vragen? Klik dan nu op de link en kom direct in contact met een van onze recruiters!