CurTec_vacatures

Over CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek. Als een resultaat dat CurTec werkgelegenheid biedt aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Maar vooral is CurTec van oorsprong een Nederlands bedrijf, ontstaan in 1991 door een verzelfstandiging uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL). Benieuwd naar De CurTec vacatures? Deze zijn hieronder te vinden.

curtec vacatures

Job Invest helpt CurTec met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle CurTec vacatures die momenteel open staan. Dus spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Maar ook onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Techniek

Ben jij nauwkeurig en kwaliteitsgericht? In dat geval is de functie assemblage medewerker perfect voor jou! in deze functie ga je de aflosdiensten binnen CurTec draaien. Is dit iets voor jou? solliciteer dan nu bij CurTec in Rijen!

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Als gereedschapsmaker voer je zelfstandig reparaties en (preventief) onderhoud uit van de blaas- en spuitgiet matrijzen. Daarnaast zorg je voor het ombouwen van blaas- en spuitgiet matrijzen naar de juiste uitvoering.

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Als Allround Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Ook ga je storingen van productiemiddelen, installaties en gebouwen oplossen, zodat de voortgang van de productie altijd soepel verloopt. De functie Allround Onderhoudsmonteur betreft een functie in dagdienst

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Productie

Als Productie Technisch Assistent (PTA) ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het produceren van producten met spuitgiet-/blaasmachines, in nauwe samenwerking met je collega’s operators. 

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

Bekijk vacature

Solliciteer direct

De afdeling productie is verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrekking tot het produceren, controleren en assembleren van eindproducten met extrusieblaas- en spuitgietmachines, volgens planning en gestelde specificaties en met in achtneming van de geldende veiligheidsnormen, kwaliteitseisen en werkinstructies.

Bekijk vacatures

Solliciteer direct

Professional

Je gaat aan de slag met het opzetten en implementeren van een Operational Excellence/Lean programma, inclusief verbeter toolboxen (RCA, 5S, Kaizen, standaard werk, etc.) Jij traint, coacht, helpt en leert operationeel leidinggevenden om te sturen op hun KPI’s en zorgt ervoor dat de teams door toepassing van de juiste tools elke dag een beetje beter worden in het continu verbeteren gedachtengoed. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Operations Director.

Bekijk vacature

Solliciteer direct

Op de hoogte blijven

Wil je direct in contact komen met een recruiter, of heb je nog vragen? Klik dan nu op de link en kom direct in contact met een van onze recruiters!