Vacatures-Waalwijk

Vacatures Waalwijk

Wil jij graag werken in Waalwijk? Bij Job Invest hebben we in Waalwijk veel openstaande vacatures. Waalwijk of in het Brabants: Wolluk, is een stad met zo’n 33.000 inwoners. Vroeger waren hier 31 schoenfabrieken te vinden, deze zijn echter door concurrentievoordelen van Italiaanse schoenen gestopt. In Waalwijk is nog steeds enorm veel bedrijvigheid te vinden. Op het industrieterrein zitten grote bedrijven zoals Bol.com, De Mandemakers Groep en de van Mossel Groep. Daarnaast profiteert Waalwijk net als Tilburg van een gunstige, centrale ligging waardoor er veel logistiek te vinden is. Is de logistiek niets voor jou, dan hebben we natuurlijk ook in andere branches vacatures in Waalwijk. We hebben functies in Waalwijk in de volgende branches.

Vacatures Techniek

Techniek

Het assembleren van machines of producten, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische banen is enorm in de regio Waalwijk.

Vacatures logistiek

Logistiek

Vind jij logistieke processen interessant en heb je altijd in de logistiek willen werken? Dan ben je bij Job Invest bij het juiste adres! In Waalwijk hebben wij een groot aanbod aan logistieke vacatures openstaan.

Vacatures productie

Productie

Vind jij productieprocessen interessant en heb je altijd in de productie willen werken? Dan kan je al snel aan de slag! Wij hebben een groot aanbod aan productie vacatures openstaan.

Vacatures professional

Professional

In een Professional functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van calculeren en plannen tot het leidinggeven aan grote aantallen werknemers. In Waalwijk hebben we verschillende Professional vacatures.

Werken in Waalwijk

Wil jij graag werken in Waalwijk? In deze omgeving zijn zo’n 4900 bedrijven actief, die bieden meer dan voldoende werkgelegenheid in deze regio. In Waalwijk hebben we veel openstaande vacatures waar jij direct kan beginnen.

Vacatures fulltime

Ben jij op zoek naar een fulltime job in Waalwijk? Wij hebben alle fulltime vacatures voor jou op een rijtje gezet. Jouw nieuwe baan is dus binnen handbereik! Bekijk hier alle fulltime vacatures.

Parttime vacatures Waalwijk

Ga je liever parttime werken aan de slag? Geen probleem, want wij hebben voor jou ook een overzicht met de in Waalwijk gelegen parttime vacatures. Dus wil je graag 32 uur per week of minder werken? Bekijk dan eens onze Parttime vacatures.

Vacatures Logistiek Waalwijk

Waalwijk heeft een centrale ligging en speelt daarom een grote rol in de logistieke branche. Tilburg-Waalwijk is twee jaar op rij gekozen als Logistieke Hotspot nummer 1 van Nederland. Er wordt ook voortdurend geïnvesteerd in deze sector, wat ook een belangrijke reden is voor veel bedrijven om zich te vestigen in deze regio. Dit biedt veel werkgelegenheid in deze sector en geeft ons een ruim aanbod aan vacatures. Wil jij graag in de logistiek werken binnen de reagio waalwijk? Bekijk dan alle vacatures Logistiek!

Administratief Medewerker Waalwijk

Voor de administratieve talenten hebben wij veel uitdagende functies als Administratief Medewerker in Waalwijk. Ben jij stressbestendig en werk je nauwkeurig? Ga dan naar ons overzicht vacatures Administratief Medewerker Waalwijk en solliciteer naar jouw perfecte baan!

Magazijnmedewerker Waalwijk

Wil je werken als Magazijnmedewerker in Waalwijk? Dan hebben wij een aantal functies bij gave bedrijven beschikbaar. Ben jij een doorzetter en wil je snel aan de slag? Bekijk onze vacatures Magazijnmedewerker Waalwijk en solliciteer snel!

Productiemedewerker Waalwijk

Job Invest heeft ook veel vacatures als Productiemedewerker in Waalwijk. Wij hebben de geschikte vacatures voor jou in ons aanbod gezet. Dus wil jij graag werken als Productiemedewerker in deze regio? Bekijk dan alle vacatures Productiemedewerker!

Heb je vragen over het werken in Waalwijk en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo