Job invest vacatures

Top 5 vacatures bij Job Invest

Iedere maand zetten we de vijf meest bekeken vacatures voor je op een rijtje. Solliciteer snel op deze top 5 vacatures bij Job Invest voordat de functies vervuld zijn!

Assemblage Medewerker

Als Assemblage Medewerker bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende montagewerkzaamheden. Zo ga je onder andere halffabricaten monteren en samenstellen, onderdelen solderen en werktekeningen bestuderen. Dus weet jij alles van solderen en monteren en ben je op zoek naar een uitdagende technische baan? Solliciteer dan snel!

Logistiek Medewerker

In deze afwisselende logistieke functie draag je de verantwoordelijkheid over het in goede banen leiden van de fysieke en administratieve goederenstromen, zodat alle werkzaamheden in het magazijn goed en op tijd worden verricht. Zo neem je binnenkomende goederen aan, boek je bestellingen, maak je orders aan en controleer je regelmatig de voorraad.

Productie Medewerker

Jij bent als Productie Medewerker verantwoordelijk voor het laden en lossen van inkomende vracht, orderpicken en het klaarzetten van producten van transport. Ook sorteer en verpak je glasproducten en ga je op termijn zelfstandig aan de slag op de Snijafdeling. Een zeer afwisselende functie dus met genoeg ruimte om door te groeien.

Medewerker Assemblage

Als Assemblage Medewerker ga je aan de slag met het assembleren van verzinkte en/ of gecoate producten. Je volgt hierbij de productieplanning en gaat werken met mechanische, elektrische en/ of hydraulische gereedschappen. Jij zorgt ervoor dat de kwalitatief beste producten worden afgeleverd. Dus weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de productietechniek? Solliciteer dan snel!

Productie/ Logistiek Medewerker

Ben jij proactief en op zoek naar een afwisselende baan? Ga dan aan de slag als Productie/ Logistiek Medewerker in de regio Den Bosch! In deze functie ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de totstandkoming van de beste houtproducten. Zo ga je producten coderen, orderpicken en vracht laden en lossen. Wanneer het nodig is spring je ook op de heftruck. Je bent dus multi-inzetbaar en hoeft je geen moment te vervelen!

Benieuwd naar andere vacatures? Klik dan op de button en scoor jouw nieuwe baan!