Job invest vacatures

Top 5 vacatures bij Job Invest

Iedere maand zetten we de vijf meest bekeken vacatures voor je op een rijtje. Solliciteer snel op deze top 5 vacatures bij Job Invest voordat de functies vervuld zijn!

Customer Service Medewerker

Binnen deze toonaangevende horeca groothandel ben je verantwoordelijk voor het helpen en ondersteunen van klanten bij al hun vragen omtrent het order- en leveringsproces. Ook behoort een stukje verkoop tot jouw takenpakket, waarbij je bestaande klanten benadert die al een tijdje niets hebben besteld. Daarbij verleen je altijd een goede service!

Productiemedewerker

Je krijgt te maken met een divers takenpakket, waaronder het verzamelen van orders, het beladen van de mengsilo's en het vullen van silowagens. Ook laad en los je vracht en maak je producten verzendklaar, die je onder meer van stickers voorziet en verpakt. Ook ga je regelmatig gebruiken van de heftruck.

Recruiter

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. Je zoekt en benadert geschikte kandidaten, handelt sollicitaties af, beoordeelt de ontvangen cv's en plant (online) afspraken in. Je houdt intakegesprekken, maakt cv's op en maakt telkens weer de inschatting welke baan het beste bij de kandidaat past.

Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling

Als Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een correcte en tijdige aanvoer van materialen naar de productie- en assemblagelocaties. Je staat in contact met leveranciers over inkomende en uitgaande materialen, verricht administratief werk en controleert de voorraad.

Medewerker Binnendienst

Aan het begin van de dag inventariseer je de binnengekomen bestellingen in je mailbox en bekijk je wat de klant van je verwacht. Vervolgens zorg jij ervoor dat je de klant optimaal kunt helpen, lettende op zijn/ haar vragen, wensen en behoeftes. Je volgt het gehele ordertraject op en houdt alle partijen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar andere vacatures? Klik dan op de button en scoor jouw nieuwe baan!