Job invest vacatures

Top 5 vacatures bij Job Invest

Iedere maand zetten we de vijf meest bekeken vacatures voor je op een rijtje. Solliciteer snel op deze top 5 vacatures bij Job Invest voordat de functies vervuld zijn!

Recruiter

Weet jij telkens weer de juiste match te maken tussen werkzoekende en werkgever? Ga dan aan de slag als Recruiter bij Job Invest en kom ons team versterken! Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. Je benadert kandidaten, maakt cv's op, houdt intakegesprekken en verzorgt altijd een goede opvolging.

Assemblage Monteur

Als Assemblage Monteur van onze topwerkgever TOBROCO-GIANT ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende montagewerkzaamheden aan de producten. Je gaat werken in de werkplaats van het bedrijf en gaat aan jouw gedeelte van de lijn aan de slag met het monteren en samenstellen van halffabricaten en het solderen van onderdelen. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de kwalitatief beste landbouwmachiens!

Productiemedewerker

De Productiemedewerker van Meat Friends houdt zich bezig met de productie, inpak en controle binnen het bedrijf. Zo ga je met de hand productiewerkzaamheden uitvoeren, voer je halffabricaten en producten af en vul je het verpakkingsmateriaal aan. Ook voer je fysieke en visuele kwaliteitscontroles uit en zorg je ervoor dat de werkplaats schoon en netjes blijft.

Inkoop Assistent

Die klantgerichte en stressbestendige Inkoop Assistent die zich goed staande weet te houden in een internationale omgeving? Dat ben jij natuurlijk! In deze functie ondersteun je de Inkoopafdeling van het bedrijf onder meer op het gebied van inkoopadministratie en het registreren en verwerken van relevante gegevens. Zo ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het totale overzicht van de verschillende taken en processen.

Backoffice Medewerker

Als Backoffice Medewerker van Talentrix ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning op de werkplaats en voor externe klanten, waarbij je er op toe ziet dat er iedere dag weer voldoende werknemers zijn ingepland. Hierbij houd je altijd rekening met de verwachte drukte en kun je snel schakelen wanneer iemand niet komt, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Verder ga je aan de slag met het uitvoeren van algemene administratie werkzaamheden.

Benieuwd naar andere vacatures? Klik dan op de button en scoor jouw nieuwe baan!