TOBROCO-GIANT open avond

Wil je een impressie krijgen van hoe het is om te werken bij TOBROCO-GIANT? Dan is dit dé kans voor jou! 23 februari is er een open avond bij TOBROCO-GIANT in Oisterwijk!

TOBROCO - Open Avond

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Tobroco-GIANT vacatures

Job Invest helpt Tobroco-GIANT met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Tobroco vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Techniek

Medewerker Voormontage Frames

Jij gaat aan de slag met het voormonteren van framedelen en hydraulische componenten. Ook verzorg je het afdoppen en -tappen van frames en de voormontage van assen. Je gaat voornamelijk in de werkplaats aan de slag en krijgt bij je werkzaamheden te maken met een bovenloopkraan en losse kabels.

Assemblagemonteur/ Assemblagemedewerker

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende montagewerkzaamheden aan de producten. Je gaat werken in de werkplaats van TOBROCO-GIANT en gaat je onder andere bezighouden met het monteren en samenstellen van halffabricaten.

Allround Monteur

Een technische uitdaging is jou wel toevertrouwd. Zo ga je als Allround Monteur aan de slag met het zelfstandig opbouwen van complexe machines. Ook pak jij projectmatige werkzaamheden, zoals de bouw van prototypes, 0-series en/of klantspecifieke machines.

Teamleider Assemblage

Als Teamleider Assemblage Tendo-Lijn word je verantwoordelijk voor het organiseren, beheren en verbeteren van het productieproces aan de desbetreffende Tendo-lijnen. Je bewaart daarbij altijd het overzicht, want dankzij jou loopt alles op rolletjes.

Logistiek

Logistiek Medewerker

Als de logistieke allrounder  ga je samen met je collega's aan de slag met het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren en opslaan van de goederen. Je doet aan orderpicking en maakt shareparts klaar voor verzending. Werken bij TOBROCO-GIANT betekent dat je aan de slag gaat bij dé fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! Interesse? Lees dan snel verder

Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling

Als Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een correcte en tijdige aanvoer van materialen naar de productie- en assemblagelocaties. Ook word je verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de interne en externe belanghebbenden met betrekking tot dit proces.

Professional

Productieplanner

Als Productieplanner bij TOBROCO-GIANT ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van alle planmatige en voorbereidende activiteiten gericht op het tijdig in productie nemen van machines, met als hoofddoel het productieapparaat zodanig te faciliteren dat de afgegeven leverdatum van verkochte machines gerealiseerd kan worden.

System Engineer

Wanneer jij als System Engineer aan de slag gaat, ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende systemen voor de volledige productrange van TOBROCO-GIANT. Jij gaat het eisen- en wensenpakket vertalen naar functies, resulterend in een systeemontwerp met oog voor gebruikersgemak, kwaliteit, kosten, produceerbaarheid en veiligheid.

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!