Tobroco_Giant_vacatures

Over Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek in ons land en vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie aan met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze zijn ontworpen en gebouwd door een team van ruim 320 enthousiaste medewerker in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg). TOBROCO-GIANT blijft groeien en is daarom op zoek naar nieuw personeel!

Tobroco-GIANT vacatures

Job Invest helpt Tobroco-GIANT met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Tobroco vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Teamleider Assemblage

Wil jij leidinggeven in een moderne (productie)technische omgeving en ga je geen uitdaging uit de weg? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage bij TOBROCO-GIANT! Klik op de button voor meer informatie.

Technical Support Medewerker (FR)

Servicegericht, technisch ingesteld en denken in oplossingen. Zomaar wat kwaliteiten/ vaardigheden die jou als Technical Support Medewerker het beste omschrijven. Weet jij iedere klant tevreden te houden? Solliciteer dan snel op deze functie!

Assemblage Medewerker

Weet jij alles van solderen en monteren en ben je zoek naar een verantwoordelijke productiebaan volop afwisseling? Ga dan aan de slag als Assemblage Medewerker bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Hoofd Productie

Jij bent als Hoofd Productie verantwoordelijk voor het organiseren, beheren en verbeteren van de processen omtrent de assemblage van diverse machines  op de afdeling/ zone die je toegewezen krijgt. Dankzij weet iedereen wat er moet gebeuren!

Inkoper

Heb jij up-to-date kennis van inkoopprocessen, ben je analytisch en beschik je over een commerciële werkhouding? Ga dan aan de slag als Inkoper, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het organiseren en beheren van de inkoopprocessen!

Logistiek Medewerker

Voor TOBROCO-GIANT zijn we ook op zoek naar een logistieke topper die het bedrijf komt versterken. Dus jij wil jij aan de slag bij de fabrikant van de GIANT-machines? Bekijk dan deze vacature en solliciteer snel!

Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling

Als Logistiek Medewerker Materiaalbehandeling ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een correcte en tijdige aanvoer van materialen naar de productie- en assemblagelocaties. Solliciteer snel!

HR Adviseur

Als HR-Adviseur kun je rekenen op een zeer divers takenpakket. Zo ben je in deze functie medeverantwoordelijk voor het uitvouwen van het HR-beleid gericht op de groei die TOBROCO-GIANT de komende jaren verwacht te maken.

Technical Support Medewerker (DE)

In deze functie bied jij technische ondersteuning op maat. Je krijgt te maken met zowel nationale als internationale klanten. Je fungeert als aanspreekpunt bij vragen en problemen en weet uiteindelijk precies wat iedere klant wanneer nodig heeft.

HR Administrator

Als HR Administrator bij TOBROCO-GIANT draag je de verantwoordelijkheid over de administratieve taken op HR-gebied en over het actueel houden van mutaties in het personeelsinformatiesysteem. En daar komt een hoop bij kijken!

Assemblage Monteur

Ben jij een echte techneut en kennen montagewerkzaamheden geen geheimen meer voor jou? Ga dan fulltime aan de slag als Assemblage Monteur bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Medewerker Voormontage Frames

Aan de slag met het voormonteren van framedelen en hydraulische componenten. Dus weet jij van aanpakken en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is deze functie van Medewerker Voormontage Frames echt iets voor jou!

Allround Monteur

Heb jij een passie voor techniek, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig? Solliciteer dan naar de baan als Allround Monteur! Je bent technisch breed inzetbaar en gaat zelfstandig machines opbouwen, controleren, testen en repareren.

1e Monteur Aftersales en R&D

Weet jij alles van machines en los je storingen snel en probleemloos op? Dan hebben wij nu dé baan voor jou! Onze topwerkgever TOBROCO-GIANT is namelijk op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte 1ste Monteur Aftersales en R&D! Klik op de button voor meer informatie.

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!