Tobroco vacatures

Over Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek in ons land en vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van veertig verschillende modellen in veertig landen. Deze zijn ontworpen en gebouwd door een team van ruim 270 enthousiaste medewerker in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg).

Tobroco-GIANT vacatures

Job Invest helpt Tobroco-GIANT met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Tobroco vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Projectleider Windchill

Ben jij opzoek naar naar nieuwe job en wil je graag iets nieuwe leren? Solliciteer dan naar de job als Projectleider Windchill bij TOBROCO-GIANT in de regio van Tilburg.

Teamleider Assemblage

Wil jij leidinggeven in een moderne (productie)technische omgeving en ga je geen uitdaging uit de weg? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage bij TOBROCO-GIANT! Klik op de button voor meer informatie.

Allround Monteur

Een technische uitdaging is jou wel toevertrouwd! Dus is jouw kennis van technieken helemaal up-to-date en wil je werken aan complexe machines? Dan is deze fulltime functie als Allround Monteur echt iets voor jou!

Teamleider Assemblage G5000-Lijn

In deze functie ga je direct leidinggeven aan medewerkers op de afdeling. Dus heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je een belangrijke bijdrage leveren binnen een productieomgeving? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Heftruckchauffeur

Ben je bekend met magazijnwerk en ben je op zoek naar een logistieke functie bij TOBROCO-GIANT? Ga dan aan de slag als Heftruckchauffeur! Klik op onderstaande button voor meer informatie over de functie.

Assemblage Medewerker

Weet jij alles van solderen en monteren en ben je zoek naar een verantwoordelijke productiebaan volop afwisseling? Ga dan aan de slag als Assemblage Medewerker bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

System Engineer

Ben jij oplossingsgericht, beschik je over een helikopterview en kun je de verantwoordelijkheid aan van een volledige productierange? Dan is deze fulltime baan als System Engineer echt iets voor jou!

Artikelbeheerder

Ben jij stressbestendig, bewaar je het overzicht en ben je op zoek naar een logistieke baan bij TOBROCO-GIANT? Dan ben je aan het juiste adres! Wellicht is deze functie als Artikelbeheerder dan wel iets voor jou!

Medewerker Aftersales en Spareparts

Je bent als Medewerker Aftersales en Spareparts verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en het uitbrengen van offertes. Dus ben jij commercieel ingesteld en stressbestendig? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Technisch Support Engineer

Zoek jij naar een baan als Engineer en wil je graag in een groot en modern bedrijf werken? Solliciteer dan naar de job als Technisch Support Engineer bij TOBROCO-GIANT.

Logistiek Medewerker

Voor TOBROCO-GIANT zijn we ook op zoek naar een logistieke topper die het bedrijf komt versterken. Dus jij wil jij aan de slag bij de fabrikant van de GIANT-machines? Bekijk dan deze vacature en solliciteer snel!

Assemblage Monteur

Ben jij een echte techneut en kennen montagewerkzaamheden geen geheimen meer voor jou? Ga dan fulltime aan de slag als Assemblage Monteur bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Teamleider Assemblage Tendo-Lijn

Ben jij een echte leider en voel jij je helemaal thuis in een productietechnische omgeving? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage Tendo-Lijn! Klik op onderstaande button voor meer details over deze vacature.

Medewerker Voormontage Frames

Aan de slag met het voormonteren van framedelen en hydraulische componenten. Dus weet jij van aanpakken en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is deze functie van Medewerker Voormontage Frames echt iets voor jou!

Specialist Technische Documentatie

Weet jij alles van technische gebruiks- en onderhoudshandleidingen en beschik je over een vlotte pen? Dan ben jij de persoon die we zoeken, want wellicht is deze functie als Specialist Technische Documentatie dan wel iets voor jou!

Tekenaar / Constructeur

Heb je affiniteit met techniek en ben je een expert op het gebied van 3D-constructiesoftware? Ga dan aan de slag bij TOBROCO-GIANT en solliciteer op deze fulltime functie als Tekenaar / Constructeur!

Teamleider Logistiek

Ben jij een echte leider en kan er ook in hectische situaties op jou worden gerekend? Heb jij kennis van logistieke systemen en processen? Dan ben jij de Teamleider Logistiek waar we naar op zoek zijn!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!