Tobroco vacatures

Over Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek in ons land en vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie aan met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze zijn ontworpen en gebouwd door een team van ruim 320 enthousiaste medewerker in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg). TOBROCO-GIANT blijft groeien en is daarom op zoek naar nieuw personeel!

Tobroco-GIANT vacatures

Job Invest helpt Tobroco-GIANT met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Tobroco vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Teamleider Assemblage

Wil jij leidinggeven in een moderne (productie)technische omgeving en ga je geen uitdaging uit de weg? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage bij TOBROCO-GIANT! Klik op de button voor meer informatie.

Assemblage Medewerker

Weet jij alles van solderen en monteren en ben je zoek naar een verantwoordelijke productiebaan volop afwisseling? Ga dan aan de slag als Assemblage Medewerker bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

HR Administrator

Als HR Administrator draag je de verantwoordelijkheid over de administratieve taken op HR-gebied en over het actueel houden van mutaties in het personeelsinformatiesysteem. Is deze verantwoordelijke baan iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Werkvoorbereider/ Planner

Heb jij een passie voor (productie)techniek, kun je projectmatig werken en zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt? Ga dan aan de slag als Werkvoorbereider/ Planner bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT in Oisterwijk!

System Engineer

Wanneer jij als System Engineer aan de slag gaat, ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende systemen voor de volledige productrange van TOBROCO-GIANT. Iets voor jou? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Inkoper

Heb jij up-to-date kennis van inkoopprocessen, ben je analytisch en beschik je over een commerciële werkhouding? Ga dan aan de slag als Inkoper, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het organiseren en beheren van de inkoopprocessen!

Logistiek Medewerker

Voor TOBROCO-GIANT zijn we ook op zoek naar een logistieke topper die het bedrijf komt versterken. Dus jij wil jij aan de slag bij de fabrikant van de GIANT-machines? Bekijk dan deze vacature en solliciteer snel!

Heftruckchauffeur

Ben jij een held op de heftruck? Neem jij graag initiatief en werk je nauwkeurig? Ga dan snel aan de slag als Heftruckchauffeur en kom het logistieke team van TOBROCO-GIANT versterken! Jij wordt de onmisbare schakel in het magazijn!

Hoofd Materiaal Planning

Ambieer jij een leidersrol met veel verantwoordelijkheid en heb je ervaring met het forecasten van materiaal planningen voor de productie? Solliciteer dan naar de baan als Hoofd Materiaal Planning bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT in Oisterwijk!

Assemblage Monteur

Ben jij een echte techneut en kennen montagewerkzaamheden geen geheimen meer voor jou? Ga dan fulltime aan de slag als Assemblage Monteur bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Medewerker Voormontage Frames

Aan de slag met het voormonteren van framedelen en hydraulische componenten. Dus weet jij van aanpakken en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is deze functie van Medewerker Voormontage Frames echt iets voor jou!

Allround Monteur

Heb jij een passie voor techniek, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig? Solliciteer dan naar de baan als Allround Monteur! Je bent technisch breed inzetbaar en gaat zelfstandig machines opbouwen, controleren, testen en repareren.

Projectleider R&D

Als Projectleider R&D van topwerkgever TOBROCO-GIANT ben jij verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de productie. Dus ben jij stressbestendig en kun je deze verantwoordelijkheid aan? Solliciteer dan snel!

1e Monteur Aftersales en R&D

Weet jij alles van machines en los je storingen snel en probleemloos op? Dan hebben wij nu dé baan voor jou! Onze topwerkgever TOBROCO-GIANT is namelijk op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte 1ste Monteur Aftersales en R&D!

Teamleider Techniek

Ga jij een technische uitdaging nooit uit de weg en houd jij jezelf moeiteloos staande in een moderne technische omgeving? Ga dan aan de slag als Teamleider Techniek bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT in Oisterwijk!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!