Tobroco_Giant_vacatures

Over Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek in ons land en vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie aan met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze zijn ontworpen en gebouwd door een team van ruim 400 enthousiaste medewerker in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg). TOBROCO-GIANT blijft groeien en is daarom op zoek naar nieuw personeel!

Tobroco-GIANT vacatures

Job Invest helpt Tobroco-GIANT met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Tobroco vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het Tobroco team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de Tobroco vacatures zijn gevuld.

Teamleider Assemblage Tobroco

Wil jij leidinggeven in een moderne (productie)technische omgeving en ga je geen uitdaging uit de weg? Ga dan aan de slag als Teamleider Assemblage bij TOBROCO-GIANT! Klik op de button voor meer informatie.

Assemblage Medewerker

Weet jij alles van solderen en monteren en ben je zoek naar een verantwoordelijke productiebaan volop afwisseling? Ga dan aan de slag als Assemblage Medewerker bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Logistiek Medewerker

Voor TOBROCO-GIANT zijn we ook op zoek naar een logistieke topper die het bedrijf komt versterken. Dus jij wil jij aan de slag bij de fabrikant van de GIANT-machines? Bekijk dan deze vacature en solliciteer snel!

Allround Monteur

Heb jij een passie voor techniek, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig? Solliciteer dan naar de baan als Allround Monteur! Je bent technisch breed inzetbaar en gaat zelfstandig machines opbouwen, controleren, testen en repareren.

Operationeel Inkoper

Als Operationeel inkoper bij TOBROCO-Giant fungeer je als spil tussen leveranciers, de afdelingen inkoop, planning, werkvoorbereiding en productie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale beschikbaarheid van materiaal, bewaakt de status van open inkooporders en ondersteunt de hoofd materiaalplanning bij het realiseren van procesverbeteringen.

Technisch Trainer

Heb jij ervaring met opleidingstrajecten en beschik je over uitstekend organisatievermogen? Solliciteer dan direct als Technisch Trainer bij TOBROCO-GIANT in Oisterwijk!

Assistent Teamleider

Een Assemblage Monteur kan op tijdelijke basis benoemd worden tot Assistent Teamleider indien deze excelleert op sociaal en organisatorisch vlak. Naast het zelfstandig assembleren van onderdelen tot halffabricaat of eindproduct, levert de Assistent Teamleider een bijdrage aan het bewaken van de intern geldende standaarden op het gebied van kwaliteit en efficiency, specificaties en planning.

Stuur een berichtje naar onze recruiters via Whatsapp!

Teamleider Logistiek

Als Teamleider Logistiek ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen het logistieke centrum van TOBROCO-GIANT. Je geeft direct leiding aan de logistiek medewerkers.

Assemblage Monteur

Ben jij een echte techneut en kennen montagewerkzaamheden geen geheimen meer voor jou? Ga dan fulltime aan de slag als Assemblage Monteur bij onze topwerkgever TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk!

Medewerker Voormontage Frames

Aan de slag met het voormonteren van framedelen en hydraulische componenten. Dus weet jij van aanpakken en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is deze functie van Medewerker Voormontage Frames echt iets voor jou!

Kwaliteitsmanager

Ben jij kwaliteitsbewust en ben je proactief en initiatiefrijk? Dan is de functie als Kwaliteitsmanager bij TOBROCO-GIANT echt iets voor jou! Lees snel verder.

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider sta je in contact met andere afdelingen binnen TOBROCO. Als Werkvoorbereider werk je in deze afdeling aan het ontwikkelen, realiseren en verbeteren van de productie- en assemblagelijnen, bijbehorende systemen en gereedschappen.

Jobcoach

De Jobcoach is verantwoordelijk voor de Tobroco Academy en daarmee voor de uitvoering van de directe begeleiding, coaching, training en evaluatie van (nieuwe) medewerkers om zo een stabiel, gemotiveerd en kwalitatief goed personeelsbestand te realiseren binnen de productieomgeving.

1e assemblage monteur

De 1e Assemblage Monteur is technisch sterk ontwikkeld en daardoor breed en zelfstandig inzetbaar bij het assembleren van onderdelen tot halffabricaat of eindproduct in het volledige werkgebied. De primaire verantwoordelijkheid is het zelfstandig opbouwen, controleren, opstarten, testen en uitvoeren van reparaties aan machines conform de geldende standaarden op het gebied van kwaliteit, efficiency en specificaties.

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!