Technische vacatures

Technische vacatures

Technische vacatures zijn op dit moment in overvloed, bij Job Invest hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Sleutelen, klussen, monteren en elektronica aanleggen zijn de werkzaamheden die hier veel aanbod komen. En dat is voor jou natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben zoveel technische vacatures dat je genoeg keuze hebt in de richting waar je wilt werken. Het assembleren van werktuigmachines bij TOBROCO-GIANT, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische functies is enorm.
Hieronder lichten we een aantal technische functies voor je toe.

232 open technische vacatures

Technische werkzaamheden

In een technische functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van het assembleren van machines of juist het onderhoud hiervan. Bij de assemblage van de voertuigen, machines of andere apparaten is het van belang om de instructies op te volgen maar ook om jouw technische inzicht te gebruiken en te zien of de instructies daadwerkelijk kloppen. Als storingmonteur pleeg je onderhoud en is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines werken naar behoren.

Assemblage Monteur

Een Assemblagemonteur is iemand die zich bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. Verschillende onderdelen worden samengevoegd tot een eindresultaat, dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd. Je houdt ook altijd een oog in het zeil om te kijken of er nergens problemen ontstaan. En als er een probleem ontstaat, is het aan jou de taak om dit snel en goed op te lossen. Je bent als Assemblagemonteur ook verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de machines en het op orde houden van de werkplek.

Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Assemblage Monteur.

Operator

Een Operator is iemand die zich bezighoud met machines en ook gespecialiseerd is in het omgaan met deze machines. Als Operator zijn er verschillende functies die je kunt gaan uitvoeren. Zo is er een Machineoperator, de persoon die verantwoordelijk is voor de machines. En dan heb je ook nog een Procesoperator en deze persoon is aansprakelijk voor het onder handen nemen van het hele productieproces.

Klik op de button om alles te lezen over de functie Operator, zoals de werkzaamheden, vaardigheden, opleidingen en natuurlijk het salaris.

Mechanisch Monteur

Een Mechanisch Monteur is iemand die zich binnen een bedrijf bezig gaat houden met het uitvoeren van onderhoud, reparaties en installaties aan van alles dat mechanisch is. Alles wat mechanisch is wordt gezien als iets dat kunstmatig beweegt. Binnen een bedrijf specialiseer je jezelf vaak in specifieke apparatuur of technieken.

Wil je meer weten over het salaris, de werkzaamheden en de opleidingen, klik dan op de button.

Monteur

Een monteur is iemand die installaties bouwt, hieraan het onderhoud verricht en eventuele reparaties uitvoert. Er zijn vele specialisaties voor deze functie mogelijk. Omdat er zoveel verschillende technieken zijn is het vrijwel onmogelijk voor een monteur om van alle technieken kennis te hebben. Daarom specialiseert een monteur zich vaak in een bepaalde techniek.

Meer informatie over deze functie en de bijhorende werkzaamheden, opleidingen en salarisindicaties krijg je bij het klikken op de button.

Automonteur

Iemand die werkt als Automonteur is technisch opgeleid. Je gaat aan de slag met auto’s (en auto-onderdelen) onderhouden en repareren. Deze reparaties worden vaak uitgevoerd in een garage of dealer. Automonteurs houden zich vaak ook bezig met andere voertuigen, zoals motoren. In de tijd van nu is het steeds belangrijker om kennis te hebben van elektronica.

Medewerker Technische Dienst

Een Medewerker Technische Dienst is iemand met een technische functie. Binnen deze functie ga je aan de slag in de techniek branche, taken kunnen per bedrijf varieren. Banen kunnen ook erg verschillen, van iemand die machines onderhoudt tot aan iemand die technische klachten aanneemt en afhandelt.