Technische_vacatures

Technische vacatures

Technische vacatures zijn op dit moment in overvloed, bij Job Invest hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Sleutelen, klussen, monteren en elektronica aanleggen zijn de werkzaamheden die hier veel aanbod komen. En dat is voor jou natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben zoveel technische vacatures dat je genoeg keuze hebt in de richting waar je wilt werken. Het assembleren van werktuigmachines bij TOBROCO-GIANT, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische banen is enorm.
Hieronder lichten we een aantal technische banen voor je toe.

232 open technische vacatures

Technische werkzaamheden

In een technische functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van het assembleren van machines of juist het onderhoud hiervan. Bij de assemblage van de voertuigen, machines of andere apparaten is het van belang om de instructies op te volgen maar ook om jouw technische inzicht te gebruiken en te zien of de instructies daadwerkelijk kloppen. Als storingmonteur pleeg je onderhoud en is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines werken naar behoren.

Welke Technische banen zijn er?

Job Invest biedt een groot aanbod aan technische vacatures in verschillende functies. Zo zijn er technische banen als:

Assemblage Monteur

Een Assemblage Monteur is iemand die zich bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. Verschillende onderdelen worden samengevoegd tot een eindresultaat, dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd. Je houdt ook altijd een oog in het zeil om te kijken of er nergens problemen ontstaan. En als er een probleem ontstaat, is het aan jou de taak om dit snel en goed op te lossen. Je bent als Assemblage Monteur ook verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de machines en het op orde houden van de werkplek.

Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Assemblage Monteur.

Operator

Een Operator is iemand die zich bezighoud met machines en ook gespecialiseerd is in het omgaan met deze machines. Als Operator zijn er verschillende functies die je kunt gaan uitvoeren. Zo is er een Machineoperator, de persoon die verantwoordelijk is voor de machines. En dan heb je ook nog een Procesoperator en deze persoon is aansprakelijk voor het onder handen nemen van het hele productieproces.

Klik op de button om alles te lezen over de functie Operator, zoals de werkzaamheden, vaardigheden, opleidingen en natuurlijk het salaris.

Technische vacatures: Mechanisch Monteur

Een Mechanisch Monteur is iemand die zich binnen een bedrijf bezig gaat houden met het uitvoeren van onderhoud, reparaties en installaties aan van alles dat mechanisch is. Alles wat mechanisch is wordt gezien als iets dat kunstmatig beweegt. Binnen een bedrijf specialiseer je jezelf vaak in specifieke apparatuur of technieken.

Wil je meer weten over het salaris, de werkzaamheden en de opleidingen, klik dan op de button.

Monteur

Een monteur is iemand die installaties bouwt, hieraan het onderhoud verricht en eventuele reparaties uitvoert. Er zijn vele specialisaties voor deze functie mogelijk. Omdat er zoveel verschillende technieken zijn is het vrijwel onmogelijk voor een monteur om van alle technieken kennis te hebben. Daarom specialiseert een monteur zich vaak in een bepaalde techniek.

Meer informatie over deze functie en de bijhorende werkzaamheden, opleidingen en salarisindicaties krijg je bij het klikken op de button.

Technische vacatures: Automonteur

Iemand die werkt als Automonteur is technisch opgeleid. Je gaat aan de slag met auto’s (en auto-onderdelen) onderhouden en repareren. Deze reparaties worden vaak uitgevoerd in een garage of dealer. Automonteurs houden zich vaak ook bezig met andere voertuigen, zoals motoren. In de tijd van nu is het steeds belangrijker om kennis te hebben van elektronica.

Medewerker Technische Dienst

Een Medewerker Technische Dienst is iemand met een technische functie. Binnen deze functie ga je aan de slag in de techniek branche, taken kunnen per bedrijf varieren. Banen kunnen ook erg verschillen, van iemand die machines onderhoudt tot aan iemand die technische klachten aanneemt en afhandelt.

Veelgestelde vragen over de Techniek

Waarom werken in de techniek?

Technische banen zijn er op dit moment in overvloed. Sleutelen, klussen, monteren en elektronica aanleggen zijn werkzaamheden die veel aanbod komen. Ben jij graag bezig met je handen? Dan is deze branche iets voor jou. Door de overvloed aan banen vind jij gegarandeerd een baan die bij jou past. Reden zat dus om op zoek te gaan naar technische banen!

Wat kan ik verdienen met een technische vacature?

Jouw salaris hangt af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

Hoeveel uur kan ik werken in de Techniek?

De technische vacatures die wij aanbieden via Job Invest zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Ben jij juist op zoek naar een parttimebaan? Grote kans dat we die ook aanbieden. Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen naar de juiste vacatures kunnen zoeken.

Wat zijn gebruikelijke werktijden voor een technische vacature?

De technische vacatures die wij aanbieden bij Job Invest zijn veelal in dagdiensten. Dit betekent dat jij in het weekend ook echt weekend hebt! Maar er kunnen altijd vacatures zijn waarbij je ook in de avond of in het weekend aan het werk gaat. Dit verschilt dus echt per vacature. De werktijden staan altijd aangegeven in de vacature, dus lees ze vooral goed door.

Heb ik een diploma nodig om te werken in de techniek?

Voor bijna alle technische functies heb je tegenwoordig een diploma nodig. Maar bij Job Invest bieden we soms ook banen aan waar je geen diploma voor nodig hebt of waar ervaring alleen een vereiste is. Bij alle vacatures staat beschreven of je in het bezit moet zijn van een diploma.

 

Heb je meer vragen over technische vacatures en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo