Techniek functie

Technische vacatures

Topvacatures voor jou!

Sleutelen, storingen oplossen, reparaties uitvoeren, machines maken, monteren en noem het allemaal maar op. Er zijn op dit moment technische vacatures in overvloed, zo ook in de regio Tilburg! Aan keuze geen gebrek, maar natuurlijk vinden we het ook heel belangrijk dat een baan ook echt bij je past. Dus of je nu op zoek bent naar meer uitdaging, wensen hebt in werktijden of gewoon meer wilt verdienen; wij gaan jou helpen!

Wil jij werken in de regio Tilburg? Bekijk dan eens deze vacatures en solliciteer snel!

Machinebouwer

Als Machinebouwer van dit internationaal actieve bedrijf ga je onderdelen monteren, constructies maken en assemblagewerk verrichten aan onder meer loaders, knikladers en shovels. Weet jij alles van hydrauliek, pneumatiek en mechaniek? Solliciteer dan snel!

Mechanisch Monteur

Weet jij alles van machines assembleren en installeren? Ga dan nu aan de slag Mechanisch Monteur! In deze veelzijdige technische functie word je verantwoordelijk voor het assembleren, monteren en installeren van diverse soorten machines. Ook verricht je het bijkomende onderhoud.

Montagemedewerker

Als Montagemedewerker ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de totstandkoming van de beste productie- en landbouwmachines, die wereldwijd worden geleverd. Hierbij verricht je voornamelijk (voor)montage werkzaamheden. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Technisch Productiemedewerker

Als Technisch Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende montage- en assemblagewerkzaamheden aan de machines. Dus ben jij een echte aanpakker en beschik je over een goed technisch inzicht? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Medewerker Technische Dienst

Ben jij een waar technisch brein? Handel jij proactief bij storingen en heb je verstand van productieprocessen? Ga dan aan de slag als Medewerker Technische Dienst! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud aan het complete machinepark.

Storingsmonteur

In deze fulltime functie word je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle bedrijfsmachines. Dit betekent storingen oplossen, reparaties uitvoeren en (preventief) onderhoud verrichten. Iets voor jou? Klik dan op onderstaande button voor de complete vacature!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Je kunt ook het formulier invullen. Dan kunnen wij voor jou direct op zoek gaan naar de best passende vacatures en word jij op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures in de regio Tilburg!