Stage_lopen

Stage lopen bij Job Invest

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die praktijkervaring op willen doen en die veel willen leren binnen de verschillende takken van Job Invest. We bieden dan ook verschillende stagemogelijkheden op MBO en HBO-niveau. Stage lopen bij Job Invest betekent denken in kansen en mogelijkheden binnen een uitdagende en dynamische omgeving.

Stages bij Job Invest:

Stage Online Marketing

Volg jij een marketing gerelateerde opleiding en wil jij je verder ontwikkelen in SEO/ SEA, websiteoptimalisatie en/ of automatiseringen? Dan is de stage Online Marketing bij Job Invest echt iets voor jou!

Stage Marketing/ Communicatie

Heb jij een ijzersterke pen en wil jij zowel operationeel als strategisch bezig zijn? Dan is de stage Marketing/ Communicatie bij Job Invest echt iets voor jou! Als Stagiair Marketing/ Communicatie zit jouw dag vol afwisseling.

Stage Creatief Vormgeving

Denk jij graag in creatieve campagnes en maken jouw visuals het verschil? Dan is de stage Creatief Vormgeving bij Job Invest echt iets voor jou! Je gaat meewerken aan alle online en offline marketing/ communicatie activaties.

Stage HR

Volg jij een opleiding Human Resources en ben je zoek naar een dynamische en afwisselende stage? Dan is deze Stage HR echt iets voor jou! Deze stage is zowel voor meewerkers als afstudeerders op HBO niveau.

 

We Invest In You!

Job Invest is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen zorgen we ervoor dat de vacatures van onze klanten goed worden ingevuld, maar ook helpen we werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan. We hebben op jaarbasis bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlandse als internationale medewerkers) en zijn actief in de productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening.

Bij ons is er altijd meer dan genoeg te doen, ook als er even niet gewerkt wordt! Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal! We hebben ook een eigen sportschool met de nieuwste apparatuur!

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij Job Invest? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@jobinvest.nl of bel 073-7113712.