Stage lopen Job Invest

Stage lopen bij Job Invest

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die praktijkervaring op willen doen en die veel willen leren binnen de verschillende takken van Job Invest. We bieden dan ook verschillende stagemogelijkheden op MBO en HBO-niveau. Stage lopen bij Job Invest betekent denken in kansen en mogelijkheden binnen een uitdagende en dynamische omgeving.

Stages bij Job Invest:

Op dit moment hebben we geen openstaande stage-vacatures

 

 

We Invest In You!

Job Invest is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen zorgen we ervoor dat de vacatures van onze klanten goed worden ingevuld, maar ook helpen we werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan. We hebben op jaarbasis bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlandse als internationale medewerkers) en zijn actief in de productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening.

Bij ons is er altijd meer dan genoeg te doen, ook als er even niet gewerkt wordt! Wie daag jij in de pauze uit voor een potje tafeltennis? Of werk je liever aan je dartskills? Het kan allemaal! We hebben ook een eigen sportschool met de nieuwste apparatuur!

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij Job Invest? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@jobinvest.nl of bel 073-7113712.