Over SPS

SPS B.V. is een producent en leverancier van verf en sierpleister en aanverwante producten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor de doe-het zelver- en professional. Naast een private label voor de doe-hetzelf markt en professional, timmert het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, succesvol aan de weg met de merken SPS en Finess. Flexibiliteit, hoge klantgerichtheid, een uitstekende relatie en samenwerking met haar partners staan hoog in het vaandel. De cultuur is samen te vatten als no-nonsense, informeel en collegiaal. Er is veel ruimte en waardering voor eigen initiatief en de besluitvormingslijnen zijn kort. Met ongeveer 180 enthousiaste medewerkers werken zij hard om de stevige marktpositie verder uit te bouwen.

Market/Trade Marketeer

Ben jij commercieel ingesteld en wil je bouwen aan toonaangevende merken? Heb je een proactieve houding en sta je sterk in je schoenen Dan is deze functie van Market/Trade Marketeer echt iets voor jou!

Warehouse Medewerker

Ken jij alle ins en outs van het magazijn? Ben je een echte aanpakker en op zoek naar een afwisselende logistieke baan? Ga dan aan de slag als Warehouse Medewerker bij het in ‘s-Hertogenbosch gevestigde SPS!

Operator

Heb jij een MBO-diploma op zak en heb je ervaring in de productie? Werk je nauwkeurig en ben je een echte aanpakker? Solliciteer dan snel op deze functie als fulltime Operator bij SPS uit ‘s-Hertogenbosch!

Teamleider Logistiek

Steek jij de handen graag uit de mouwen, werk je gestructureerd en zie jij precies wat er allemaal moet gebeuren? Dan is deze uitdagende fulltime functie als Teamleider Logistiek je op het lijf geschreven!

Magazijnmedewerker

Heb jij magazijnervaring, ben je een echte aanpakker en ben je op zoek naar een fulltime baan voor de langere termijn? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor SPS zijn we namelijk op zoek naar een Magazijnmedewerker!

Productiemedewerker / Menger

Ben je op zoek naar een productie gerelateerde baan? Ben jij nauwkeurig, ga je geen uitdaging uit de weg en heb je ervaring in de verfindustrie? Ga dan aan de slag als Productiemedewerker / Menger bij SPS!