SPS_werkgever

Over SPS

SPS B.V. is een producent en leverancier van verf en sierpleister en aanverwante producten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor de doe-het zelver- en professional. Naast een private label voor de doe-hetzelf markt en professional, timmert het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, succesvol aan de weg met de merken SPS en Finess. Flexibiliteit, hoge klantgerichtheid, een uitstekende relatie en samenwerking met haar partners staan hoog in het vaandel. De cultuur is samen te vatten als no-nonsense, informeel en collegiaal. Er is veel ruimte en waardering voor eigen initiatief en de besluitvormingslijnen zijn kort. Met ongeveer 180 enthousiaste medewerkers werken zij hard om de stevige marktpositie verder uit te bouwen.

SPS Vacatures

Job Invest helpt SPS met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle SPS vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Medewerker Kleurenlab

Heb jij kennis van kleuren, ga je nauwkeurig te werk en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan naar de baan als Medewerker Kleurenlab bij onze topwerkgever SPS in de regio Den Bosch! Voor meer informatie lees verder.

Warehouse Medewerker

Ken jij alle ins en outs van het magazijn? Ben je een echte aanpakker en op zoek naar een afwisselende logistieke baan? Ga dan aan de slag als Warehouse Medewerker bij het in ‘s-Hertogenbosch gevestigde SPS!

Operator

Heb jij een MBO-diploma op zak en heb je ervaring in de productie? Werk je nauwkeurig en ben je een echte aanpakker? Solliciteer dan snel op deze functie als fulltime Operator bij SPS uit ‘s-Hertogenbosch!

Junior Intern Accountmanager

Ben jij communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om je administratie op en top op orde te hebben? Ga dan aan de slag als Junior Intern Accountmanager bij onze topwerkgever SPS  in Den Bosch!

Junior Supply Chain Consultant

Heb jij affiniteit met het logistieke gedeelte van de verkoop en denk je altijd in oplossingen? Ga dan aan de slag als Junior Supply Chain Consultant bij onze topwerkgever  SPS in Den Bosch! Voor meer informatie, lees verder.

Medewerker Orderverwerking

Ga jij klantgericht te werk, ben je een teamplayer en weet je altijd het overzicht te bewaren? Ga dan aan de slag als Medewerker Orderverwerking bij topwerkgever SPS in de regio Den Bosch! Voor meer informatie, lees verder.

Teamleider Logistiek

Steek jij de handen graag uit de mouwen, werk je gestructureerd en zie jij precies wat er allemaal moet gebeuren? Dan is deze uitdagende fulltime functie als Teamleider Logistiek je op het lijf geschreven!

Magazijnmedewerker

Heb jij ervaring in een magazijn, ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd? Dan hebben wij dé baan voor jou! Voor SPS uit Den Bosch zijn wij op zoek naar fulltime Magazijnmedewerkers.

Productiemedewerker

Ben jij nauwkeurig, heb je ervaring als productiemedewerker in de verfindustrie en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is dit de baan voor jou! Solliciteer snel de functie van Productiemedewerker bij SPS!

Projectassistent Logistiek Manager

Heb jij affiniteit met de logistiek, ben je kwaliteitsbewust, analytisch en kun je projectmatig werken? Ga dan aan de slag als Projectassistent Logistiek Manager bij onze topwerkgever SPS in de regio Den Bosch!

(Tijdelijk) Assistent Financieel Manager

Weet jij alles van financiële administratie en ben je op zoek naar een uitdagende tijdelijke baan? Ga dan aan de slag als (Tijdelijk) Assistent Financieel Manager bij onze topwerkgever SPS in de regio Den Bosch!

Laborant

Heb jij aantoonbare affiniteit met verf, een chemische achtergrond en wil je de beste producten gaan ontwikkelen? Ga dan aan de slag als Laborant bij onze topwerkgever SPS in Den Bosch! Voor meer informatie, lees verder

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!