SPS_werkgever

Over SPS

SPS B.V. is een producent en leverancier van verf en sierpleister en aanverwante producten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor de doe-het zelver- en professional. Naast een private label voor de doe-hetzelf markt en professional, timmert het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, succesvol aan de weg met de merken SPS en Finess. Flexibiliteit, hoge klantgerichtheid, een uitstekende relatie en samenwerking met haar partners staan hoog in het vaandel. De cultuur is samen te vatten als no-nonsense, informeel en collegiaal. Er is veel ruimte en waardering voor eigen initiatief en de besluitvormingslijnen zijn kort. Met ongeveer 180 enthousiaste medewerkers werken zij hard om de stevige marktpositie verder uit te bouwen.

SPS Vacatures

Job Invest helpt SPS met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle SPS vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Medewerker Kleurenlab

Heb jij kennis van kleuren, ga je nauwkeurig te werk en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan naar de baan als Medewerker Kleurenlab bij onze topwerkgever SPS in de regio Den Bosch! Voor meer informatie lees verder.

Warehouse Medewerker

Ken jij alle ins en outs van het magazijn? Ben je een echte aanpakker en op zoek naar een afwisselende logistieke baan? Ga dan aan de slag als Warehouse Medewerker bij het in ‘s-Hertogenbosch gevestigde SPS!

Operator

Heb jij een MBO-diploma op zak en heb je ervaring in de productie? Werk je nauwkeurig en ben je een echte aanpakker? Solliciteer dan snel op deze functie als fulltime Operator bij SPS uit ‘s-Hertogenbosch!

Magazijnmedewerker

Heb jij ervaring in een magazijn, ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd? Dan hebben wij dé baan voor jou! Voor SPS uit Den Bosch zijn wij op zoek naar fulltime Magazijnmedewerkers.

Productiemedewerker

Ben jij nauwkeurig, heb je ervaring als productiemedewerker in de verfindustrie en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf? Dan is dit de baan voor jou! Solliciteer snel de functie van Productiemedewerker bij SPS!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!