Over Spierings Mobile Cranes

Spierings heeft de torenkraan op wielen gezet en bedacht zo het beste van twee werelden. We weten allemaal dat de torenkraan de kraan der kranen is. Spierings wist dat ook en zag het als een uitdaging om juist met die torenkraan aan de haal te gaan en ‘m brutaal op wielen te zetten. Want het enige dat een torenkraan beter kan maken, is een partij wielen eronder. Haal het maximale uit een kraan. Spierings Mobile Cranes heeft dan ook een duidelijke groeiambitie en daarom zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers. Lift jij met ons mee to the max?

_____________________________________________________________________________________________________

Teamleider Elektro

Kun jij een team enthousiasmeren en motiveren? Neem jij graag de touwtjes in handen en weet jij alles van Elektro? Sollicteer dan op de functie van Teamleider Elektro in de regio Oss.

Technische Tekenaar

Ben je nauwkeurig? Zoek je afwisseling in een baan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! We zijn op zoek naar een Technisch Tekenaar in Oss!

MIG – MAG Lasser

Ben jij niet bang en beschik jij over goede technische kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime MIG-MAG lassers.

Revisie- en Service Monteur

Ben jij zelfstandig, heb jij goede kennis van elektrotechniek en kun jij lassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime service en revisie monteurs

Monteur Elektro

Heb jij kennis van techniek en lijkt het jou een gave uitdaging om de besturingstechniek van onze torenkranen in te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een elektromonteur.

Assemblage Monteur

Ben jij oplossingsgericht, flexibel en heb jij “sleutelervaring”? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime assemblage monteur.

Monteur Bovenframes, Masten en Gieken

Ben jij technisch en heb jij kennis van werktuigbouwkunde en mechatronica? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime monteurs voor de bovenframes, masten en gieken.

Inspecteur/Keurmeester

Ben jij klantgericht en heb jij uitstekende kennis van WTB? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider/Planner

Werk jij graag systematisch en is een goede planning voor jou heilig? Wil jij werken voor een organisatie die wereldwijd actief is? Wij zoeken een Werkvoorbereider/Planner die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de regio Oss.

Industrieel Schoonmaker

​​​​​​Zijn grote hoogtes voor jou geen enkel probleem? Laat jij machines weer blinken als nieuw? Dan ben jij geschikt voor deze baan! Voor een vacature in de regio Oss bij Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een fulltime Industrieel Schoonmaker.

Constructiebankwerker/Samensteller

Ben jij technisch en kun jij vanaf tekening werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime Constructiebankwerkers / Samenstellers.

Medewerker Voormontage Trucks

Heb jij ervaring als assemblage medewerker en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voormontage trucks.

Monteur Trucks

Ben jij technisch, flexibel en heb jij gevoel voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een monteur trucks. Daarbij werk je voornamelijk aan het onderstel van de torenkraan.

Voorbewerker Onderdelen

Heb jij minimaal één jaar ervaring als voorbewerker en wil jij werken voor een van de meest innovatieve bedrijven van Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een Voorbewerker Onderdelen.

Software Engineer

Ben jij een technisch begaafd persoon met verstand van elektrotechniek of informatica? Wil jij in teamverband gaan meewerken aan de (door)ontwikkeling van de mobiele torenkraan? Dan hebben wij nu dé vacature voor jou!

Logistiek Medewerker

Ben jij nauwkeurig, flexibel en ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.