Over Spierings Mobile Cranes

Spierings heeft de torenkraan op wielen gezet en bedacht zo het beste van twee werelden. We weten allemaal dat de torenkraan de kraan der kranen is. Spierings wist dat ook en zag het als een uitdaging om juist met die torenkraan aan de haal te gaan en ‘m brutaal op wielen te zetten. Want het enige dat een torenkraan beter kan maken, is een partij wielen eronder. Haal het maximale uit een kraan. Spierings Mobile Cranes heeft dan ook een duidelijke groeiambitie en daarom zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers. Lift jij met ons mee to the max?

Logistiek Medewerker

Ben je flexibel ingesteld? Werk je nauwkeurig en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Solliciteer dan op deze fulltime functie als Logistiek Medewerker bij Spierings Mobile Cranes uit Oss!

Service Engineer Europa

Heb je kennis van elektrotechniek en kun je goed lassen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Voor het in Oss gevestigde Spiergings Mobile Cranes zijn we namelijk op zoek naar een fulltime Service Engineer.

MIG/MAG Lasser

Heb jij een uitstekende technische kennis en beschik je over lasniveau 3 of 4? Dan hebben wij jouw perfecte baan! Voor Spierings Mobile Cranes zijn we namelijk op zoek naar een gepassioneerde MIG/MAG Lasser!

Revisie- & Service Monteur

Heb jij kennis van elektrotechniek, ben je bekwaam lasser en heb je een flexibele werkhouding? Wellicht dat deze baan als Revisie- & Service Monteur dan wel bij je past! Geïnteresseerd? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Software Engineer

Ben jij een technisch begaafd persoon en heb je verstand van elektrotechniek en informatica? Dan is deze vacature echt iets voor jou! We zijn namelijk op zoek naar een fulltime Software Engineer!

Technisch Instructeur

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je jouw talent om gemakkelijk instructies uit te leggen in de praktijk toe te passen? Ga dan aan de slag als fulltime Technisch Instructeur! Klik op onderstaande button voor meer informatie over de vacature.

Medewerker Crediteurenadministratie

Ben je op zoek naar een fulltime baan waarbij jouw administratiekennis en communicatieve vaardigheden worden uitgedaagd? Dan is deze functie als Medewerker Crediteurenadministratie wellicht iets voor jou!

Inspecteur / Keurmeester

Ben jij goed in het sleutelen aan machines? Is het voor jou ook geen probleem om machines te inspecteren en om rapporten op te stellen? Solliciteer dan op deze functie als Inspecteur / Keurmeester bij Spierings Mobile Cranes!

Samensteller / Lasser

Ben jij goed in het lezen van technische tekeningen en kun je ook nog eens uitstekend lassen? Dan is deze baan je op het lijf geschreven! Voor Spierings Mobile Cranes zijn we namelijk op zoek naar een Samensteller / Lasser!

Voormontage Monteur

Heb jij kennis van techniek, ben je nauwkeurig en wil je meebouwen aan de beste torenkranen van Nederland? Ga dan aan de slag als Voormontage Monteur bij Spierings Mobile Cranes, gevestigd in Oss!

Technisch Monteur

Ben jij technisch opgeleid? Denk je oplossingsgericht, ben je een echte teamspeler en wil je graag aan de slag bij een toonaangevende werkgever? Dan is deze baan als Technisch Monteur je op het lijf geschreven!

Medewerker Voormontage

Heb jij ervaring met assemblage werkzaamheden, ben je technisch onderlegd en wil je aan de slag bij een internationaal actieve werkgever? Dan is deze fulltime functie als Medewerker Voormontage je op het lijf geschreven!

Constructiebankwerker/Samensteller

Ben je bekwaam in het lezen van technische tekeningen en ben je op zoek naar een veelzijdige en zelfstandige (productie)technische baan? Ga dan aan de slag als Constructiebankwerker / Samensteller!

Service Engineer (Internationaal)

Heb je uitstekende lasvaardigheden, ben je bekend met elektrotechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Ga dan aan de slag als Fulltime Service Engineer (Internationaal)

Monteur Trucks

Heb jij een passie voor techniek en wil je meewerken aan het monteren van trucks? Solliciteer dan op deze fulltime functie als Monteur Trucks bij topwerkgever Spierings Mobile Cranes, gevestigd in Oss.

Industrieel Schoonmaker

Zijn grote hoogtes voor jou geen enkel probleem? Laat jij machines weer blinken? Dan ben jij meer dan geschikt voor deze baan! Voor Spierings Mobile Cranes zijn we op zoek naar een fulltime Industrieel Schoonmaker!

PLC Engineer

Ben jij goed met software en ben je op zoek naar een uitdagende fulltime baan bij een toonaangevende werkgever? Ga dan aan de slag als PLC Engineer bij Spierings Mobile Cranes, gevestigd in de regio Oss!

Monteur Elektro

Heb jij kennis van elektrotechniek en lijkt het jou een gave uitdaging om de besturingstechniek bij torenkranen in de bouwen? Dan is deze fulltime functie als Monteur Elektro je op het lijf geschreven!

(Junior) Support Desk Engineer

Ben jij goed in het afhandelen van ingewikkelde technische vragen? Kan jij met behulp van rempote service op afstand problemen oplossen in besturingssystemen? Ga dan aan de slag als (Junior) Support Desk Engineer!