Over Scherpenhuizen

Werken bij Scherpenhuizen betekent aan de slag gaan bij een internationaal opererende groothandel in groenten en fruit. Met een grondoppervlak van 40.000 m2 slaagt Scherpenhuizen er iedere dag weer in verse producten te verpakken, vervoeren en vermarkten. Van ananas tot avocado en van paprika tot paksoi: ieder product is bij Scherpenhuizen in goede handen! En jij kunt nu gaan bijdragen aan het bedrijfssucces. Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

 

Meewerkend Voorman Logistiek

Wil je werken in een moderne omgeving en heb je ervaring met leidinggeven? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Voor Scherpenhuizen zijn we namelijk op zoek naar een ervaren Meewerkend Voorman Logistiek!

Operator

Ben je op zoek naar een productie gerelateerde baan? Ben je een harde werker, ga je resultaatgericht aan de slag en ben je technisch ingesteld? Dan is deze functie als Operator wellicht iets voor jou!

Productiemedewerker

Ben je een harde werker, heb je een flexibele instelling en ben je op zoek naar een productie gerelateerde baan waarbij je kunt werken met groenten en fruit. Ga dan aan de slag als Productiemedewerker bij Scherpenhuizen!

Storings- en Onderhoudsmonteur

Ben je bekend met het onderhouden van productielijnen en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarbij jij je technische kwaliteiten kan toepassen? Dan is deze functie als Storings- en Onderhoudsmonteur je op het lijf geschreven!

Etiket- en Specificatiebeheerder

Ben jij kwaliteitsgericht, heb je oog voor detail en zit het maken van fouten niet in jouw systeem? Dan hebben we de job voor jou! Voor Scherpenhuizen zijn we namelijk op zoek naar een fulltime Etiket- en Specificatiebeheerder.

Ploegleider

Ben jij kwaliteitsbewust en beschik je over sterke leidinggevende capaciteiten? Dan hebben we een mooie baan voor jou! Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over deze fulltime functie als Ploegleider!

Teamleider Productie

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over leidinggevende kwaliteiten? Dan is jouw perfecte baan binnen handbereik! Voor Scherpenhuizen zijn we namelijk op zoek naar een Teamleider Productie!

Heftruckchauffeur

Heb jij een heftruck-certificaat en zoek je een interessante en afwisselende baan binnen de logistiek? Ga dan aan de slag bij Scherpenhuizen uit Eindhoven, want zij zijn op zoek naar een fulltime beschikbare Heftruckchauffeur!

Etikettenbeheerder

Ben jij klantgericht, heb je oog voor detail en is jouw kennis van logistiek en labelsoftware helemaal up-to-date? Dan ben jij de fulltime Etikettenbeheerder waar we naar op zoek zijn! Het betreft een fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek.

Meewerkend Leidinggevende Etikettenafdeling

Ben jij de persoon die moeiteloos leiding geeft aan de afdeling en alle werkzaamheden coördineert? Ga dan aan de slag als Meewerkend Leidinggevende Etikettenafdeling!