Scherpenhuizen_vacatures

Over Scherpenhuizen

Werken bij Scherpenhuizen betekent aan de slag gaan bij een internationaal opererende groothandel in groenten en fruit. Met een grondoppervlak van 40.000 m2 slaagt Scherpenhuizen er iedere dag weer in verse producten te verpakken, vervoeren en vermarkten. Van ananas tot avocado en van paprika tot paksoi: ieder product is bij Scherpenhuizen in goede handen! En jij kunt nu gaan bijdragen aan het bedrijfssucces. Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan!

Scherpenhuizen vacatures

Job Invest helpt Scherpenhuizen met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Scherpenhuizen vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Meewerkend Voorman Logistiek

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je affiniteit met logistiek? Dan ben jij de Meewerkend Voorman Logistiek waar wij naar op zoek zijn! Voor meer informatie, lees verder.

Operator

Als Operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het instellen en omstellen van de verpakkingsmachines van Scherpenhuizen. Je houdt het productieproces draaiende zodat optimale resultaten worden behaald.

Productiemedewerker

Ben je een harde werker, heb je een flexibele instelling en ben je op zoek naar een productie gerelateerde functie? Wellicht is de functie van Productiemedewerker bij Scherpenhuizen in Eindhoven dan wel iets voor jou!

Storings- en Onderhoudsmonteur

Heb jij ervaring met onderhoud aan productielijnen en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan is de functie van Storings- en Onderhoudsmonteur wellicht iets voor jou! Voor meer informatie over deze vacature, lees dan verder.

Ploegleider

Ben jij kwaliteitsbewust en beschik je over sterke leidinggevende capaciteiten? Dan hebben we een mooie baan voor jou! Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over deze fulltime functie als Ploegleider!

Teamleider Productie

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over leidinggevende kwaliteiten? Dan is jouw perfecte baan binnen handbereik! Voor Scherpenhuizen zijn we namelijk op zoek naar een Teamleider Productie!

Heftruckchauffeur

Wil je graag in de logistiek werken en kent het besturen van een heftruck geen geheimen voor jou? Ga dan aan de slag als Heftruckchauffeur bij Scherpenhuizen uit Eindhoven! Voor meer informatie over deze vacature, lees verder.

Medewerker Etikettenkantoor

In deze functie ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Zo ben je als Medewerker Etikettenkantoor verantwoordelijk voor het beheren, maken en controleren van etiketten die zijn bedoeld voor de productie-, verzend- en logistiek afdeling.

Meewerkend Leidinggevende Etikettenbeheer

Stuur jij graag een team aan, ben je stressbestendig en werk je accuraat? Dan is de functie van Meewerkend Leidinggevende Etikettenbeheer wellicht iets voor jou!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!