Financieel_Medewerker_functie

Wat is een Financieel Medewerker?

Een Financieel Medewerker De werkzaamheden van deze functie zijn breed van aard. Centraal staan administratieve handelingen op het gebied van de financiële huishouding. Vaak werk je bij een administratiekantoor of op de afdeling administratie bij een middelgroot of groot bedrijf en ben je breed inzetbaar.

vacatures voor Financieel Medewerker

 

Werkzaamheden

Een belangrijke taak voor deze functie is het controleren en verwerken van alle facturen, zowel uitgaande als binnenkomende facturen. De werkzaamheden worden vaak verricht op de afdelingen Administratie en Financiën en zijn zeer breed van aard. Daarnaast word je geacht om in teamverband te werken en ook goed met collega’s van buiten jouw team te kunnen samenwerken.

Hieronder zijn een aantal taken te zien de uitgevoerd worden

  • -Controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen
  • - Voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren
  • - Inboeken van bank- en kasboek
  • - Opstellen van financiële rapportages
  • - Dagelijkse financiële administratie bijhouden en controleren
  • - Ondersteunen van de boekhouder/ administrateur
Financieel Medewerker

 

Welke competenties zijn van belang in deze functie?

Er zijn een aantal competenties en vaardigheden nodig om de functie goed te kunnen uitvoeren. Hieronder staan een paar punten die bij deze functie horen:

  • -Je vindt het leuk om met cijfers te werken
  • - Leergierig en niet bang om fouten te maken
  • - Communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld
  • - Sociaal en helpt graag andere mensen

 

Hoe word je Financieel Medewerker?

Om als Medewerker financiën aan de slag te gaan is de opleiding mbo-opleiding Financieel Medewerker (niveau 3) meestal een vereiste.

 

Salaris

Wanneer je aan de slag gaat binnen deze functie zal het uurloon rond de €17,- liggen en het maandelijkse salaris rond de €2750,-. Dit salaris is vaak afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring. Je zult zien dat het salaris oploopt naarmate je langer werkt of jezelf specificeert in een bepaald vakgebied.

Bron: Salaris indicatie

Vacatures

Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan als Financieel Medewerker? Dan hebben wij meer dan genoeg geschikte vacatures waar jij direct aan de slag kan. Bekijk nu alle openstaande vacatures!

 

Assemblage Medewerker Las

Direct contact?

Wil je meteen een recruiter spreken om vacatures te bespreken of direct te solliciteren? Bel dan gauw een van onze recruiters van de technische afdeling.