Topwerkgevers_Jobinvest

Job Invest is het grootste regionale uitzendbureau en voor een aantal werkgevers preferred supplier. Bij deze topwerkgevers hebben wij altijd vacatures en kun je snel aan de slag. Of het nou gaat om technische, logistieke, productie of kantoorbanen, bij ons vind je ze allemaal.

Hieronder lees je meer over de verschillende topwerkgevers en kun je de vacatures per bedrijf bekijken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Bekijk dan het totale aanbod aan vacatures of alle logistieke vacatures.

Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen. In 1996 werd de eerste fabriek in Oisterwijk geopend. Op dit moment verkopen ze maar liefst 36 verschillende modellen in 60 landen.  De machines worden nog altijd ontworpen en gebouwd in de moderne fabriek in Nederland.

tobroco-giant-website

CurTec

CurTec is een GMP-gecertificeerd verpakkingsbedrijf uit Rijen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen voor de wereldwijde industrie. het bedrijf maakt kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

curtec

Scherpenhuizen

Scherpenhuizen is een vooraanstaande organisatie die zich bezighoudt met het vervoeren, verpakken en vermarkten van verse groenten en fruit producten. Van sla tot ananas en van paprika tot paksoi; elke dag weer levert Scherpenhuizen verse producten aan binnen- en buitenland.

Scherpenhuizen vers fruit

SPS

Het Bossche SPS is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met ruim veertig jaar aan ervaring en kennis bedient het bedrijf met zijn producten de professionele schildersmarkt.

SPS logo

ELHO

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof plantenbakken. Duurzaamheid is bij Elho erg belangrijk. In de afgelopen 50 jaar zijn ze uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in meer dan 75 landen.

ELHO vacatures

Heb je meer vragen over onze topwerkgevers en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo