Top Werkgevers_Header_1

Job Invest is het grootste regionale uitzendbureau en voor een aantal werkgevers preferred supplier. Bij deze werkgevers hebben wij altijd vacatures en kun je snel aan de slag. Of het nou gaat om technische, logistieke, productie of kantoorbanen, bij ons vind je ze allemaal.

Hieronder lees je meer over de verschillende werkgevers en kun je de vacatures per bedrijf bekijken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Bekijk dan het totale aanbod aan vacatures of alle logistieke vacatures.

Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen. In 1996 werd de eerste fabriek in Oisterwijk geopend. Op dit moment verkopen ze maar liefst 36 verschillende modellen in 40 landen.  De machines worden nog altijd ontworpen en gebouwd in de moderne fabriek in Nederland.

tobroco-giant-website

MeatFriends

MeatFriends is gespecialiseerd in de productie van gegaarde vleesproducten en levert aan foodservice bedrijven en de industrie. Alles draait om de klant. Meat Friends is een flexibele, professionele en betrouwbare productiepartner en een grote speler in het ontwikkelen van nieuwe vleesproducten.

Meat and Friends logo thumb

Scherpenhuizen

Scherpenhuizen is een vooraanstaande organisatie die zich bezighoudt met het vervoeren, verpakken en vermarkten van verse groenten en fruit producten. Van sla tot ananas en van paprika tot paksoi; elke dag weer levert Scherpenhuizen verse producten aan binnen- en buitenland.

Scherpenhuizen vers fruit

CurTec

CurTec is een GMP-gecertificeerd verpakkingsbedrijf uit Rijen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen voor de wereldwijde industrie. CurTec maakt kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

curtec

De Groot International BV

De Groot International BV is een bekende wereldwijd opererende handelsonderneming en dienstverlener in de groenten- en fruitsector. Met een gespecialiseerd assortiment profileert De Groot International BV zich sinds de jaren ’30 als partner voor handel en retail en beschikt over meerdere locaties in Nederland en België.

De groot international logo kleur

SPS

Het Bossche SPS is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met ruim veertig jaar aan ervaring en kennis bedient het bedrijf met zijn producten de professionele schildersmarkt.

SPS logo

ELHO

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof plantenbakken. Duurzaamheid is bij Elho erg belangrijk. In de afgelopen 50 jaar zijn ze uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in meer dan 75 landen.

ELHO vacatures

Lolaar Spuitgiettechniek B.V.

Het in Helmond gevestigde Lolaar Spuitgiettechniek B.V. is een modern en nog altijd groeiend productietechnisch bedrijf dat met een bedrijfsoppervlak van 35.000 m2 behoort tot een van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland. Lolaar is actief in de productie van volledig recyclebare thermoplast onderdelen.

werken bij lolaar