Job Invest is het grootste regionale uitzendbureau en voor een aantal werkgevers preferred supplier. Bij deze werkgevers hebben wij altijd vacatures en kun je snel aan de slag. Of het nou gaat om technische, logistieke, productie of kantoorbanen, bij ons vind je ze allemaal.

Hieronder lees je meer over de verschillende werkgevers en kun je de vacatures per bedrijf bekijken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Bekijk dan het totale aanbod aan vacatures.

Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen. In 1996 werd de eerste fabriek in Oisterwijk geopend. Op dit moment verkopen ze maar liefst 36 verschillende modellen 40 landen.  De machines worden nog altijd ontworpen en gebouwd in de moderne fabriek in Nederland.

Spierings Mobile Cranes

Spierings Mobile Cranes veranderde in de jaren ’80 de industrie voor het verticale transport, door het uitvinden van de mobiele torenkranen. Inmiddels is Spierings Mobile Cranes uit Oss uitgegroeid tot een trendsettende en internationale speler. Het bedrijf heeft alles in huis, van engineering tot productie. Van instructie aan de machinist tot aan service en revisie.

Danvo Bakeries

Danvo Bakeries is een ondernemend familiebedrijf dat diverse diepgevroren brood- en deegproducten produceert. Met behulp van de beste apparatuur weet Danvo Bakeries constante kwaliteit te leveren. Productinnovatie en passie staan bij Danvo Bakeries centraal. Op deze manier weten zij de klant en consument de beste broodervaring te bieden.

CurTec

CurTec is een GMP-gecertificeerd verpakkingsbedrijf. CurTec is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen voor industrieën wereldwijd. Op deze manier kunnen zij consequent aan de behoeften van hun klanten voldoen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

ELHO

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof plantenbakken. Duurzaamheid is bij Elho erg belangrijk. In de afgelopen 50 jaar zijn ze uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in meer dan 75 landen.

SPS

SPS is uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van lakken, (muur)verven en sierpleisters. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten.