Job Invest is het grootste regionale uitzendbureau en voor een aantal werkgevers preferred supplier. Bij deze werkgevers hebben wij altijd vacatures en kun je snel aan de slag. Of het nou gaat om technische, logistieke, productie of kantoorbanen, bij ons vind je ze allemaal.

Hieronder lees je meer over de verschillende werkgevers en kun je de vacatures per bedrijf bekijken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Bekijk dan het totale aanbod aan vacatures.

Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen. In 1996 werd de eerste fabriek in Oisterwijk geopend. Op dit moment verkopen ze maar liefst 36 verschillende modellen in 40 landen.  De machines worden nog altijd ontworpen en gebouwd in de moderne fabriek in Nederland.

Meat Friends

Meat Friends is gespecialiseerd in de productie van gegaarde vleesproducten en levert aan foodservice bedrijven en de industrie. Alles draait om de klant. Meat Friends is een flexibele, professionele en betrouwbare productiepartner en een grote speler in het ontwikkelen van nieuwe vleesproducten.

Meat and Friends logo thumb

Scherpenhuizen

Scherpenhuizen is een vooraanstaande organisatie die zich bezighoudt met het vervoeren, verpakken en vermarkten van verse groenten en fruit producten. Van sla tot ananas en van paprika tot paksoi; elke dag weer levert Scherpenhuizen verse producten aan binnen- en buitenland.

Scherpenhuizen vers fruit

Lightronics

Lightronics is een in Waalwijk gevestigde innovatieve producent van alle soorten verlichtingsoplossingen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand-in-hand met voortdurende innovatie en altijd met aandacht voor mens en milieu. Lightronics werpt licht op de toekomst!

Logo Lightronics

De Groot International BV

De Groot International BV is een bekende wereldwijd opererende handelsonderneming en dienstverlener in de groenten- en fruitsector. Met een gespecialiseerd assortiment profileert De Groot International BV zich sinds de jaren ’30 als partner voor handel en retail en beschikt over meerdere locaties in Nederland en België.

De groot international logo kleur

CurTec

CurTec is een GMP-gecertificeerd verpakkingsbedrijf uit Rijen en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen voor de wereldwijde industrie. CurTec maakt kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

ELHO

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof plantenbakken. Duurzaamheid is bij Elho erg belangrijk. In de afgelopen 50 jaar zijn ze uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in meer dan 75 landen.

ELHO vacatures

SPS

Het Bossche SPS is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met ruim veertig jaar aan ervaring en kennis bedient het bedrijf met zijn producten de professionele schildersmarkt.

SPS logo