Over_ons

We INVEST IN YOUR JOB

Job Invest bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio.

Met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten en kandidaten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden.

 

Onze vestigingen

Naast ons hoofdkantoor, dat gevestigd is aan de Rietveldenweg 40 in 's-Hertogenbosch, hebben wij ook diverse inhouse vestigingen. Vanuit deze vestigingen ondersteunen en ontzorgen wij onze klanten onder andere in het productie- of logistieke proces. Daarnaast verzorgen wij op alle locaties intakes met kandidaten. Zo is er dus altijd een locatie in de buurt waar jij kennis met Job Invest kunt maken.

 

 

WERVING

Voor het werven van onze uitzendkrachten, maken wij ook gebruik van onze eigen website, social media en een groot aantal verschillende jobboards. De voornaamste reden voor klanten als Tobroco, Spierings Mobile Cranes, Gemeente Vught, SPS, CurTec en CWS om voor Job Invest te kiezen, zijn onze zeer flexibele leveringsvoorwaarden, de aantrekkelijke prijsstelling en bovenal de kwaliteit die wij leveren.

Sinds 1 augustus 2013 zijn wij ook NEN 4400 gecertificeerd.

VOLLEDIG NEN 4400
GEcERTIFICEERD

NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

 

SNA verklaring

Job Invest voldoet aan de arbeidsnormen zoals vastgelegd in het handboek normen van stichting normen arbeid.

 

Bekijk onze andere certificaten