Onze_labels

Onze labels

Job Investment is een fullservice uitzend-, werving- en selectiebureau. Wij matchen jou aan je nieuwe nieuwe werkgever. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Den Bosch waar onze recruiters altijd voor je klaar staan. Zij helpen jou persoonlijk op weg naar een nieuwe uitdaging. Wij hebben altijd veel vacatures openstaan in verschillende sectoren en met onze labels bieden wij voor iedereen een kans.

Job Invest

Job Invest is een van onze labels en is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures. Maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. Job Invest is volledig NEN-gecertificeerd en heeft bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal). Wij ontzorgen, ondersteunen en begeleiden op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van recruiters lukt het telkens weer om de beste medewerker en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

TodayHR

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en personeel en organisatie. Of het nu gaat om advies over de inrichting van uw organisatie, het toepassen van arbeidsvoorwaarden of het functioneren van uw onderneming of individuele medewerkers, wij koppelen een passende HR / juridisch professional op strategisch, tactisch of operationeel niveau aan uw specifieke vraag. Daarnaast detacheren we HR-professionals, ondersteunen we bij arbeidsrechtelijke en juridische (verzuim)  dossiers, verzorgen mediation en bieden de mogelijkheid tot het contacteren van een extern vertrouwenspersoon.

Talentrix

Talentrix begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk op de reguliere arbeidsmarkt. Professionele jobcoaches zorgen voor persoonlijke begeleiding en kijken naar de individuele kwaliteiten en mogelijkheden van ieder persoon. Onze jobcoaches trainen werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden en ondersteunen de medewerkers bij hun individuele groei. Door te kiezen voor een samenwerking met Talentrix kunnen bedrijven daadwerkelijk invulling geven aan hun MVO-beleid, aan de verplichtingen voldoen die de overheid via de participatiewet aan het bedrijfsleven stelt of zich PSO laten certificeren. Uiteraard profiteren onze klanten van een zeer aantrekkelijke tariefstelling als ze ervoor kiezen om een vacature via Talentrix te laten invullen.

Outsource Force

Outsource Force besteedt de grootste zorg aan uw werk en activiteiten die soms niet tot uw core business behoren. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uitbesteed werk. Via het turn-key principe kunt u zelfs uw volledige productie of logistiek aan Outsource Force uitbesteden. Wij brengen uw behoeften en wensen vooraf duidelijk in kaart, zodat wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor de volgende services: in- en ompakwerkzaamheden, assemblagewerkzaamheden, stickeren, coderen, labelen, logistieke dienstverlening, callcenter diensten, receptie, sales, catering, facilitair en groenvoorziening.