Techniek functie

Werken in de Techniek

CV delen

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacatures

Hieronder staan vier van onze meest populaire functies nog even kort uitgelegd en kan je via de knop direct naar de openstaande vacatures voor elke functie!

Wil je liever direct contact met een van onze recruiters, zodat zij voor jou aan de slag kunnen? Dat kan! Elke werkdag zijn wij van 7:00 - 17:00 telefonisch bereikbaar via het nummer onder aan de pagina.

Assemblage Monteur

Een Assemblage Monteur is iemand die zich bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. Verschillende onderdelen worden samengevoegd tot een eindresultaat, dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd. Je houdt ook altijd een oog in het zeil om te kijken of er nergens problemen ontstaan. En als er een probleem ontstaat, is het aan jou de taak om dit snel en goed op te lossen. Je bent als Assemblagemonteur ook verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de machines en het op orde houden van de werkplek.

Storings Monteurs

Als Storingsmonteur ben je medeverantwoordelijk voor het in optimale conditie houden van het machinepark van het bedrijf. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle storingen die gemeld worden. Je lost deze storingen snel en effectief op zodat de productie geen lange stilstand heeft. Bij grotere of complexe storingen kijk je samen met de Service Monteur naar een oplossing of escaleer je naar de Teamlead OHD. Daarnaast ben je de ogen en oren voor de OHD in productie. Je voert inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan het machinepark en levert hiernaast ook een bijdrage aan het preventief onderhoud. Jij draagt dus als Storingsmonteur graag bij aan een veilige en kwaliteitsgerichte werkomgeving!

Mechanical Engineers

Als Mechanical Engineer word je een belangrijke schakel binnen de procesverbetering, terwijl je continu oog blijft houden voor de kwaliteitsverbetering en veiligheid. Als Mechanical Engineer ga je, met focus op de technische kant, proberen de hoogste prestaties uit de fabriek te halen.

Allround Monteurs

Een Allround Monteur is iemand die installaties bouwt, hieraan het onderhoud verricht en eventuele reparaties uitvoert. Er zijn vele specialisaties voor deze functie mogelijk. Omdat er zoveel verschillende technieken zijn is het vrijwel onmogelijk voor een Monteur om van alle technieken kennis te hebben. Daarom specialiseert een Monteur zich vaak in een bepaalde techniek.