Kom jij ons marketing team versterken?

Als jij onze Marketing Vacature invult, kom je te werken bij Job Invest. Dit betekent hard werken en doelen behalen maar ook veel gezelligheid, ping pong in de pauze, "lachen" om Kenny's slechte grappen, vrijdag middag borrels, teamuitjes en een te gekke ski trip!

Kenny Boons

Marketing en Communicatiemedewerker

“Schrijven is een manier om te praten zonder onderbroken te worden.”

 

 

Mathijs van der Aa

Online Marketeer

“Create something people want to share.”

 

 

Lonneke Haring

Graphic Designer

“Happiness blooms from within”

 

 

Jeroen Lambooij

Marketing Manager

“If no one think you can, you can!”

 

 

Even in het kort

Als Marketeer bij Job Invest ga je aan de slag om het bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar te krijgen in de markt, altijd een unieke manier bedenken om de nieuwste vacatures naar buiten te brengen en vervolgens de juiste mensen te vinden die solliciteren op de baan! Tijdens je werkdag zal je schakelen met Accountmanagers die het contact met de bedrijven onderhouden. Maar ook met de recruiters om weer de nieuwe leads die via jouw social media campagne zijn binnen gekomen te laten zien. Is deze Marketing Vacature iets voor jou? Wacht niet langer en solliciteer!

Het bedrijf

Job Invest bestaat ruim 12 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste arbeidsbemiddeling bureau's in Noord-Brabant. Bij Job Invest zijn we dagelijks bezig met ons volledige team om de juiste mensen te vinden voor de vacatures. Binnen het pand op de Rietveldenweg 40 is niet alleen Job Invest te vinden maar ook veel andere bedrijven. Zie hieronder welke bedrijven er bij ons allemaal in het kantoor zitten!

Wil je alvast de rest van je nieuwe collega's bekijken?

Weet jij ook al wie je gaat uitdagen voor een potje tafel tennis?

En loop je op vrijdag mee naar de SubWay? Onze favoriet is de Spicy Steak & Bacon Melt 🥰