Meatfriends_vacatures

MeatFriends

Het in Best (nabij Eindhoven) gevestigde MeatFriends is gespecialiseerd in de productie van gegaarde vleesproducten voor foodservice bedrijven en voor de industrie. Daarnaast bedient Meat Friends – onderdeel van Van Loon Group – de retailmarkt met voorverpakte vleesproducten. Bij Meat Friends draait alles om de klant. Het bedrijf is vanwege zijn flexibele en professionele instelling als het gaat om (last minute) klantvragen een betrouwbare partner en is een vooraanstaande speler in het ontwikkelen van nieuwe vleesconcepten.

MeatFriends vacatures

Job Invest helpt MeatFriends met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Meat Friends vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Operator +

Ben jij technisch aangelegd en denk je dat je leiding kunt geven binnen een moderne productieomgeving? Ga dan aan de slag als Operator + bij onze topwerkgever Meat Friends in de regio Eindhoven! Voor meer informatie, lees verder.

Operator

In deze fulltime functie ga je afwisselend machines bedienen ten behoeve van het productieproces. Dus ben jij technisch aangelegd, ben je samenwerkingsgericht en flexibel? Solliciteer dan op deze functie als Operator!

Magazijnmedewerker

Ben jij flexibel en heb je ervaring met MS-Office? Wil je werken aan verbeteringen en vernieuwing en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is deze functie als fulltime Magazijnmedewerker echt iets voor jou!

Vleesbewerker

Werk jij nauwkeurig, heb je kennis van voedselveiligheid en ben je sociaal? Dan is dit de functie voor jou! Ga nu aan de slag als Vleesbewerker in de omgeving van de regio Eindhoven! Voor meer informatie over de vacature, lees verder.

Allround Monteur

Heb jij een achtergrond in de techniek en wil jij je bezighouden met het onderhouden van moderne productiemachines? Bekijk dan eens deze fulltime vacature als Allround Monteur bij Meat Friends en solliciteer direct!

Productiemedewerker

Ben jij een echte aanpakker en ga je nauwkeurig te werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu op de functie van Productiemedewerker in de regio Eindhoven! Voor meer informatie over deze vacature, lees verder.

Teamleider Productie

Ga jij altijd resultaatgericht en kwaliteitsbewust te werk en wil je graag leiding geven in een productie-omgeving? Dan is deze baan echt iets voor jou! Voor MeatFriends zoeken we namelijk een fulltime Teamleider Productie!

Reachtruckchauffeur

Is Reachtruck rijden aan jou wel toevertrouwd, ben je flexibel, werk je hard en zoek je een nieuwe baan in de logistiek? Ga dan in de regio Eindhoven aan de slag als Reachtruckchauffeur bij onze topwerkgever MeatFriends!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!