Lolaar vacatures

Over Lolaar Spuitgiettechniek B.V.

Lolaar Spuitgiettechniek B.V. is in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een specialist op het gebied van spuitgieten en behoort, met een bedrijfsoppervlak van 35.000 m2 tot één van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland! Lolaar Spuitgiettechniek B.V. produceert recyclebare thermoplast onderdelen en doet dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Het bedrijf beschikt daarnaast over een modern machinepark en is gevestigd in de regio Helmond.

Lolaar Spuitgiettechniek B.V. vacatures

Job Invest helpt Lolaar Spuitgiettechniek B.V. met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en willen werken bij een toonaangevend bedrijf. Hieronder staan alle Lolaar Spuitgiettechniek B.V. vacatures die momenteel open staan. Spreekt Lolaar Spuitgiettechniek B.V. jou aan en wil jij het professionele en gemotiveerde team komen versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Reageer snel voordat de vacature ingevuld is!

Monteur

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van de storingen aan de productiemachines, installaties en randapparatuur. Dus ben jij technisch aangelegd en wil je werken bij dit toonaangevende bedrijf? Solliciteer dan snel!

Shiftleader

Voor de functie van Shiftleader dien je te beschikken over goede leidinggevende capaciteiten en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want jij gaat de medewerkers op de werkvloer aansturen.

Junior Kwaliteitsmanager

Weet jij alles van LEAN en KAM, heb je een HBO-diploma op zak en ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan met interessante doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan nu op de functie van Junior Kwaliteitsmanager in de regio Helmond!

Productiemedewerker

Wanneer je als Productiemedewerker bij Lolaar Spuitgiettechniek B.V. aan de slag gaat, ben je verantwoordelijk voor de productie van de kwalitatief beste producten. Lijkt deze afwisselende functie jou wat? Lees dan verder en solliciteer snel!

KAM Coördinator

Weet jij alles van LEAN, KAM en Operations Ecellence, ben je analytisch en klantgericht en vind je kwaliteit handhaven het belangrijkste dat er is? Dan is de fulltime functie van KAM Coördinator bij Lolaar Spuitgiettechniek B.V. echt iets voor jou!

Medewerker QC

Jij als Medewerker QC draagt zorg voor de handhaving van het productieproces in al zijn kwaliteitsaspecten. Dus als je ervaring hebt met het doen van kwaliteitscontroles binnen een moderne productieomgeving, is dit de perfecte baan voor jou!

Medewerker Grondstoffen

Sta jij bekend als een nauwkeurige en resultaatgerichte medewerker? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kennis van kunststofgrondstoffen? Dan is de functie van Medewerker Grondstoffen echt iets voor jou!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Laat dan hiernaast je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die passen bij jouw interesses. Zo kun je gemakkelijk solliciteren en een nieuwe baan vinden