Lightronics vacatures

Over Lightronics

Het in Waalwijk gevestigde Lightronics is een toonaangevende en innovatieve producent van verlichtingsoplossingen voor de werk- en leefomgeving. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand-in-hand met voortdurende innovatie en altijd met aandacht voor mens en milieu. Lightronics heeft de laatste jaren een zeer sterke groei doorgemaakt in omzet, afzet en het personeelsbestand. Jij kan gaan bijdragen aan het verdere succes van de organisatie. Bekijk onderstaande vacatures en scoor jouw nieuwe baan! Lightronics werpt licht op de toekomst!

Lightronics vacatures

Job Invest helpt Lightronics met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle Lightronic vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!