Heftruckchauffeur

Je gaat werken voor een internationale verkooporganisatie op het gebied van verse groente en fruit. Het bedrijf levert een dagvers assortiment aan supermarkten, groothandelaren en verwerkende industrie. Het gaat om een fulltime functie in twee ploegen en bij toerbeurt in het weekend. De starttijd van een dienst in de ochtend is tussen 06:00 en 08:00 uur en in de middag tussen 12:00 en 14:00 uur. Als team werk je door tot einde werk en alle werkzaamheden zijn gedaan.

Orderverwerker

De functie van Orderverwerker ga je uitvoeren bij een van de grootste keukenbladen producenten van Nederland, gevestigd in de regio Tilburg. Je gaat fulltime aan de slag en bent werkzaam in dagdienst.

Reachtruckchauffeur

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Reachtruckchauffeur in ploegendienst.

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Venlo. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Helmond. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

Heftruckchauffeur

Jij gaat als Heftruckchauffeur aan het werk bij een bedrijf in de planten sector waar passie, zorg en aandacht voorop staan. Binnen het bedrijf in de regio Den Bosch werken medewerkers met enthousiasme en plezier samen. Als Heftruckchauffeur zal jij een fulltime baan krijgen waarbij je te maken kunt krijgen met wisselende start- en eindtijden.

Meewerkend Voorman

Je gaat aan de slag voor een echt familiebedrijf waar passie, zorg en aandacht hoog in het vaandel staan en waar ze trots zijn op hun producten. Binnen het bedrijf wordt samenwerken gezien als tweede natuur. Als Meewerkend Voorman kom je werken in de regio Den Bosch in een fulltime functie voor 36 tot 40 uur per week. Je krijgt te maken met wisselende start- en eindtijden en af en toe in het weekend werken is geen probleem voor jou.

Reachtruckchauffeur

Jij gaat werken in een internationaal groente- en fruitbedrijf. Elk jaar verzorgen zij een compleet dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen. Dit wordt geleverd en gedistribueerd aan (internationale) supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Jij als reachtruckchauffeur bent beschikbaar voor werken in 2 shifts en bij toerbeurt in het weekend. De starttijd van de diensten in de ochtend zijn tussen 06.00 en 08.00 uur en in  de middag tussen 12.00 en 14.00 uur.

Chefkok

De functie van Chefkok ga je uitvoeren bij een gezellige brasserie, gevestigd in het centrum van Loon op Zand. Het bedrijf heeft naast een mooie binnenruimte ook een groot terras en op de bovenverdieping een feestzaal. Het betreft een fulltime baan voor 40 uur in de week. 

Zelfstandig Werkend Kok

Je gaat werken bij een brasserie in het centrum van Loon op Zand. Dit ligt dichtbij de Efteling waardoor er onder meer veel toeristen komen. Naast een mooie binnenruimte beschikt het bedrijf ook over een groot terras en een feestzaal op de bovenverdieping. De functie van Zelfstandig Werkend Kok is zowel fulltime als parttime in te vullen.