Reachtruckchauffeur

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Reachtruckchauffeur in ploegendienst.

Heftruckchauffeur

Jij gaat als Heftruckchauffeur aan het werk bij een bedrijf in de planten sector waar passie, zorg en aandacht voorop staan. Binnen het bedrijf in de regio Den Bosch werken medewerkers met enthousiasme en plezier samen. Als Heftruckchauffeur zal jij een fulltime baan krijgen waarbij je te maken kunt krijgen met wisselende start- en eindtijden.

Meewerkend Voorman

Je gaat aan de slag voor een echt familiebedrijf waar passie, zorg en aandacht hoog in het vaandel staan en waar ze trots zijn op hun producten. Binnen het bedrijf wordt samenwerken gezien als tweede natuur. Als Meewerkend Voorman kom je werken in de regio Den Bosch in een fulltime functie voor 36 tot 40 uur per week. Je krijgt te maken met wisselende start- en eindtijden en af en toe in het weekend werken is geen probleem voor jou.

Customer Service Medewerker

De functie van Customer Service Medewerker ga je uitvoeren bij een toonaangevende horecagroothandel, gevestigd in de regio Veghel. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag gaan. De werktijden vallen tussen 08.00u en 19.00u. 

Productiemedewerker Montage

Je gaat werken bij een groot bedrijf dat actief is in de productie van draagrollen die worden geleverd aan montagebedrijven. Je wordt onderdeel van een hardwerkend en gezellig team en na een gedegen inwerkperiode kun je al snel zelfstandig aan de slag gaan. De functie van Productiemedewerker Montage is fulltime en je bent werkzaam in dagdienst. Daarnaast ben je beschikbaar in het weekend.