Logistiek medewerker

Je gaat werken bij een in de regio Tilburg/ Gilze gevestigde producent van alledaagse artikelen. Als Orderpicker ben je werkzaam binnen de papierafdeling. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag gaan (24 – 40 uur per week) en kunt kiezen voor werken in dagdienst of ploegen. 

Warehouse Medewerker

Het is voor het eerst dat dit bedrijf zelfvoorzienend gaat handelen. Ze gaan namelijk in een gloednieuw distributiecentrum ongeveer 60 hotels voorzien van eten en drinken. Een pand met gloednieuwe apparatuur en veel mogelijkheden. 

Teamleider Warehouse

Het is voor het eerst dat dit bedrijf zelfvoorzienend gaat handelen. Ze gaan namelijk in een gloednieuw distributiecentrum ongeveer 60 hotels voorzien van eten en drinken. Een pand met gloednieuwe apparatuur en veel mogelijkheden. Dit nieuwe project van het familiebedrijf zoekt mensen die mee willen helpen aan de opbouw en start. 

Productiemedewerker

Dit bedrijf, gelegen in Eindhoven, is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van textiel. Met verschillende vestigingen in het land is er altijd ruimte voor enthousiaste en gedreven Productiemedewerkers. 

(Assistent) Leidinggevende Warehouse

Als (Assistent) Leidinggevende Warehouse ga je werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen om de mobiliteit van mensen te verbeteren. De organisatie is gevestigd in de regio Eindhoven. Het gaat hierbij om een verschoven dienstverband waarbij je 36 tot 40 uur per week werkzaam bent.

Productie- en Materiaalplanner

Je gaat werken voor een bekend productiebedrijf, actief in de groente- en fruitindustrie. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met locaties in onder meer België, Duitsland en Denemarken. Als Productie- en Materiaalplanner ben je werkzaam in de regio Venlo. Het betreft een fulltime functie in verschoven diensten. 

Lijnverantwoordelijke / Operator

Je gaat werken bij een bekend productiebedrijf in de voedselindustrie, gevestigd in de regio Venlo. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in het binnen- en buitenland. Als Lijnverantwoordelijke/ Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, waarbij je gedurende het laagseizoen (oktober – maart) in verschoven diensten werkt en in het hoogseizoen (april – september) in 2-ploegendienst. Daarnaast ben je regelmatig op zaterdag beschikbaar. 

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Venlo. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Helmond. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

Teamleider Productie

Deze functie ga je uitvoeren bij een bekend productiebedrijf in de voedselindustrie, gevestigd in de regio Helmond. Dit bedrijf is in de jaren '60 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in binnen- en buitenland. Als Teamleider Productie ga je fulltime voor ze aan de slag, in verschoven diensten gedurende het laagseizoen (oktober – maart) en in 2-ploegendienst in het hoogseizoen (april – september). Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een aantal keer per jaar in het weekend beschikbaar bent.