Teamleider Crossdock (middag / avond)

Je gaat werken bij een dynamisch transportbedrijf van naam, gevestigd in de regio Oss. Als Teamleider Crossdock werk je in principe van 15.00u tot 24.00u. Overwerken komt regelmatig voor. Later beginnen is bespreekbaar. 

Productiemedewerker

Jij gaat aan de slag bij een van de grootste groenteverwerkingsbedrijven van Nederland, gevestigd in de regio Helmond. De functie van Productiemedewerker betreft een fulltime aanstelling waarbij je werkzaam bent in een wisselende diensten. Je bent dus flexibel inzetbaar. 

Warehouse Medewerker (Nacht)

Jij gaat als Warehouse Medewerker (Nacht) aan de slag bij een toonaangevend Europees Logistiek management bedrijf dat is gevestigd in de regio Eindhoven. Jij gaat fulltime voor ze aan de slag in nachtdienst. Jouw werktijden zijn flexibel in te vullen van 22:00u tot 07:00u of van 01:00u tot 10:00u. Je werkweek begint op zondagavond/nacht en eindigt op vrijdagochtend.

CE (nacht)chauffeur

Je komt als CE (nacht)Chauffeur te werken bij een middelgroot transportbedrijf, waarbij de focus ligt op pallets, staal en distributievervoer. De organisatie is gevestigd in de regio van Eindhoven en actief in Nederland, België en Duitsland.

Logistiek Medewerker Loods

Je gaat werken bij een middelgroot transportbedrijf, waarbij de focus ligt op pallets, staal en distributievervoer. De organisatie is gevestigd in de regio Eindhoven en is actief in Nederland, België en Duitsland. Het gaat om een functie van ongeveer 32 uur per week in nachtdienst. 

Medewerker Reinigingsdienst

Je gaat werken bij een van de grootste groenteverwerkingsbedrijven van Nederland, gevestigd in de regio Helmond. Het betreft een functie van 38 uur in de week, in 2-ploegendienst. Er wordt gewerkt gedurende de avond en nacht. 

Logistiek medewerker avonddienst

Je gaat je onder andere bezighouden met:

  • Het laden en lossen van vrachtwagens
  • Het controleren van goederen (op afmetingen, aantallen en schade)
  • Pallets voorzien van het bedrijfslabel en sorteren op postcode
  • Het verzendklaar maken van goederen op een dusdanige manier dat deze zonder schades bij de klanten worden afgeleverd

Medewerker Cleanroom Nachtdienst

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het sorteren van textiel;
  • Je gaat textiel wassen en drogen;
  • Na deze handelingen ga je textiel vouwen;
  • De verdere inpakwerkzaamheden vallen ook binnen jouw takenpakket;
  • Je volgt de cleanroomprotocollen op.

Orderpicker (Avonddienst)

Je gaat werken voor een logistieke specialist, gevestigd in de regio Oss. Het bedrijf biedt uitgebreide logistieke diensten aan en heeft vestigingen in verschillende Europese landen. De functie van Orderpicker (Avonddienst) betreft een fulltime aanstelling, met werktijden van 14.30u tot 23.00u.

Werkvoorbereider

Je gaat werken bij een in de regio Breda/ Oosterhout gevestigd foodbedrijf, een specialist in het produceren van (smeerbare) vleesproducten. Het is echt familiebedrijf waar je fulltime voor aan de slag gaat. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Het betreft nachtwerk, zo begin je rond 2.00u en eindig je ongeveer om 08.00u, wanneer de productie start.