Productiemedewerker 5 ploegen

Het bedrijf is een fabrikant van kunststofproducten voor de cosmetica-, voedings- en medische industrie. Met 70 gemotiveerde medewerkers zijn ze een internationale onderneming die sinds 1943 succesvol diverse verpakkingen en verbruiksartikelen fabriceert voor Europese klanten. Ze produceren 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Als productiemedewerker ga je werken in een volwaardig roterend vijf-ploegensysteem.

Operator Mattenlijn

De organisatie levert de beste oplossingen, in substraat en op het gebied van tuinbouwglas. Ze ontwikkelen, produceren en distribueren bouwstoffen en bieden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die er liggen op het gebied van economische groei, energiebesparing en milieubescherming.

Reachtruckchauffeur

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Reachtruckchauffeur in ploegendienst.

Operator

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Operator.

Medewerker Productie

Jij komt als Medewerker Productie in de regio Den Bosch/ Boxtel te werken bij een fullservice-spuitgieter gespecialiseerd in het fijnste precisiewerk. De producten die zij maken zijn nodig om systemen in onder meer de foodindustrie, automotive en healthcare te laten draaien. Hierbij staat nauwkeurigheid centraal. Als Medewerker Productie ga je werken in 5-ploegen, in een +/- 34-urige werkweek.

Allround Productiemedewerker

Je gaat werken bij een producent van hoogwaardige kunststofspuitgietproducten, gevestigd in de regio Boxtel. Er werken ongeveer 130 mensen bij dit nog altijd groeiende bedrijf. Als Allround Productiemedewerker ga je voor ongeveer 34 uur per week voor ze aan de slag, in een 5-ploegensysteem. 

Cleanroom Medewerker

Je gaat werken bij een in de regio Boxtel gevestigd bedrijf, actief in de kunststof productie. De producten van dit bedrijf – waar op dit moment ongeveer 130 mensen werken – zijn bedoeld voor de medische industrie. De functie van Cleanroom Medewerker is voor +/- 34 uur in de week. Je bent werkzaam in een 5-ploegensysteem.

Medewerker Productie Elho (5-ploegen) – Elho

Als productiemedewerker sta je aan de band van 1, 2, 3 of soms zelfs wel 4 machines de goederen te controleren op kwaliteit. Dat wil zeggen dat je controleert of de kleur correct is, of er geen krassen in het product zitten en of het product niet beschadigd is als het van de machine af komt. Deze moeten ze per stuk of per aantal in een box verpakken die vervolgens op een pallet wordt geplaatst. Daarbij werk je in 5-ploegen.

Lijnoperator

Je gaat fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.