Operator Mattenlijn

De organisatie levert de beste oplossingen, in substraat en op het gebied van tuinbouwglas. Ze ontwikkelen, produceren en distribueren bouwstoffen en bieden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die er liggen op het gebied van economische groei, energiebesparing en milieubescherming.

Laadmeester

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Laadmeester. 

Allround Monteur Technische Dienst

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Allround Monteur Technische Dienst.

Accountmanager Benelux Outdoor

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Accountmanager Benelux Outdoor.

Operator

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Operator.

Assistent Shift Leader

Je gaat werken bij een van de toonaangevendste fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Assistant Shiftleader.

Shift Leader

Je gaat werken bij een van de meest toonaangevende fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Shiftleader.

Spuitgieter

Je gaat werken bij een van de meest toonaangevende fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor en outdoor producten voor consumenten. Het bedrijf focust zich op innovatie, gedreven door wat de consument wil. Voor de vestiging in Rijen is het bedrijf op zoek naar een Spuitgieter.

Teamleider Warehouse

 

Als Teamleider Warehouse zorg je ervoor dat je de afdeling samen met je collega-teamleider aanstuurt en verder uitbouwt. De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn:

  • Jij bent operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken
  • Je signaleert de knelpunten binnen het proces en zorgt voor de optimale bezetting
  • Het uitstekend regelen van de vastlegging en administratie

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Bekijk dan over welke kwaliteiten en vaardigheden je dient te beschikken.

Lijnoperator

Je gaat fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.