Operator

Al meer dan 40 jaar biedt dit bedrijf, in Nieuwkoop in Zuid-Holland, totaaloplossingen in kunststofspuitgiettechniek. Door de expertise en ervaring kunnen ze meedenken en adviseren tijdens iedere stap van de productie! 

Productiemedewerker wikkelafdeling

Wil je werken voor een internationaal bedrijf met dagelijks duizenden klanten, ben je een teamspeler en vind je verschillende ploegendiensten geen probleem? Dan is de baan productiemedewerker op de wikkelafdeling in Genderen perfect voor jou!

Wanneer je start kom je te werken op de wikkelafdeling met zo'n 250 collega's die allemaal kwaliteit willen leveren en hun duizenden klanten tevreden willen maken!

Logistiek medewerker

Dit, in Den Bosch gevestigde, bedrijf levert en verspreidt dagelijks ruim duizenden producten op het gebied van consumenten elektronica. Hierbij kun je denken aan technische onderdelen die in je telefoon of je wasmachine zitten. Maar ook telefoonhoesjes, toetsenborden en allerlei keukenonderdelen. Het is elke dag weer een verrassing wat je allemaal tegen komt. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waar je aan de slag zou kunnen. 

First Line Operator

Het bedrijf is een kennis gedreven producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor datacenter infrastructuur. Het heeft een wereldwijde afzet binnen de markten voor laagspanningsinstallaties, datanetwerken en datacenters. Ter uitbreiding van het team zoeken ze een Cleanroom medewerker. 

Onderhoudsmonteur

Redefine Meat, een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven, geloven dat de wereld New-Meat™ verdient, plantaardig vlees, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook respectvol naar dieren is. New-Meat™ levert een compromisloze en buitengewone culinaire ervaring met zijn smaak, textuur en aroma.

Medewerker eindcontrole

Werken bij TOBROCO-GIANT betekent dat je aan de slag gaat bij dé fabrikant van de GIANT-machines en aanbouwdelen van Nederland! In 1996 opende de organisatie haar eerste fabriek en biedt vandaag de dag een van de breedste portfolio's in de industrie met veertig modellen in ruim zestig landen. De functie van medewerker eindcontrole betreft een fulltime functie, in 2-ploegendienst.

Monteur Technische Dienst

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een Europees opererende vleeswarenfabrikant. Dagelijks worden diverse soorten vleesproducten naar verschillende klanten door heel Europa geleverd. Vanwege de groei zijn zij op zoek naar een Monteur Technische Dienst.

1e assemblage monteur

Het in Oisterwijk gevestigde TOBROCO-GIANT is dé fabrikant van de GIANT- machines en aanbouwdelen van Nederland! Vandaag de dag biedt het bedrijf een van de breedste portfolio’s in de industrie aan, met een totaal van zo’n veertig verschillende modellen machines die worden geleverd in meer dan 60 landen. Wanneer je het team van TOBROCO-GIANT komt versterken, kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar dagelijks wordt gewerkt met de modernste technieken. De functie van 1e Assemblage Monteur betreft een fulltime aanstelling, in 2-ploegendienst.

Teamleider productie

Het bedrijf produceert klant specifieke kunststofproducten op basis van een speciale techniek. Door de jarenlange ervaring én de passie voor de techniek, produceren zij zeer diverse producten voor verschillende branches.

Assistent Teamleider

Het in de regio Tilburg/ Oisterwijk gevestigde TOBROCO-GIANT is dé fabrikant van de GIANT- machines en aanbouwdelen van Nederland! Vandaag de dag biedt het bedrijf een van de breedste portfolio’s in de industrie aan, met een totaal van zo’n veertig verschillende modellen machines die worden geleverd in meer dan 60 landen. Wanneer je het team van TOBROCO-GIANT komt versterken, kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar dagelijks wordt gewerkt met de modernste technieken. De functie van Assistent Teamleider betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst.