Medewerker Technische Dienst

 

  • Jij verhelpt storingen aan machines en apparatuur
  • Je reageert adequaat wanneer er zich een storing voordoet
  • Je onderhoudt de productielijnen, machines en installatie 
  • Jouw werkzaamheden zijn zowel gericht op mechanisch als elektrotechnisch gebied

Allround Medewerker Warehouse

Met ruim 90 jaar ervaring is het bedrijf een veelzijdige logistieke dienstverlener. Het bedrijf richt zich op het gebied van wegtransport met name in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Maar ze bieden ook diensten aan naar overige Europese landen.

Operator

Met ruim 90 jaar ervaring is het bedrijf een veelzijdige logistieke dienstverlener. Het bedrijf richt zich op het gebied van wegtransport met name in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Maar ze bieden ook diensten aan naar overige Europese landen.

Medewerker Werkvoorbereiding

Het bedrijf dat je gaat versterken is een van de marktleiders op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen. Ze zijn nog altijd groeiende, zo wordt er binnenkort een gloednieuwe fabriek geopend. De functie van Medewerker Werkvoorbereiding betreft een fulltime baan, in dagdienst en/ of 2-ploegendienst. Je bent werkzaam op het hoofdkantoor, gevestigd in de regio Utrecht/ IJsselstein. 

Productiemedewerker

Je gaat werken bij een productiebedrijf, actief in de dierenvoeding. Er werken ongeveer 45 mensen bij dit in de regio Zaltbommel/ Velddriel gevestigde bedrijf, waarvan zestien binnen de productie-afdeling. De Productiemedewerker functie is een fulltime baan in 3-ploegendienst (soms in 2-ploegen) met werktijden van 06.00u tot 14.00u, 14.00u tot 22.00u en van 22.00u tot 06.00u. Kom jij het team versterken? 

Magazijnmedewerker – De Groot International B.V.

 
•    Laden en lossen van vrachtwagens
•    Mede controleren van de ontvangsten en signaleren van afwijkingen
•    Opslaan van aangevoerd product op de juiste locaties in koelcellen
•    Zorgen voor aan- en afvoer leeg fust
•    Nauwkeurig verzamelen van klantorders
•    Pallets voor verlading gereedzetten
•    Volgen van veiligheids-, hygiëne en kwaliteitsinstructies

Junior Monteur

Je gaat werken bij een in de regio Den Bosch gevestigd distributiecentrum van naam, gespecialiseerd in technische componenten. Voor deze functie – die fulltime in 2-ploegendienst is – heb je geen eerder opgedane werkervaring nodig. Schroom dus niet om te solliciteren!

Technisch Operator

Je gaat werken bij een in de regio Den Bosch gevestigd geautomatiseerd distributiecentrum, gespecialiseerd in technische componenten. Als Technisch Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, in 2-ploegendienst. Ervaring in een soortgelijke functie is niet nodig. 

Stuwadoor / Magazijnmedewerker

Als Stuwadoor/ Magazijnmedewerker ga je aan de slag voor een logistiek bedrijf, dat de transporten verzorgt van grote en wereldwijd actieve ondernemingen. Deze functie is voor 32 tot 40 uur in de week. Je werkt overdag en start om 6.45u. Je bent meestal tussen 14.00u en 16.00u klaar. 

Meewerkend Voorman

De functie van Meewerkend Voorman ga je uitvoeren bij een in de regio Den Bosch gevestigd bedrijf dat diverse soorten verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie produceert. Als Meewerkend Voorman ga je fulltime voor ze aan de slag, in 2-ploegendienst. Bij drukte kan het voorkomen dat je op zaterdag werkt.