Operator

Je gaat werken bij een producent van diepgevroren deegwaren in de regio Wijk en Aalburg. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Als Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, in 2- of 3-ploegendienst. Je wordt allround opgeleid en komt op een diverse afdeling te staan met ongeveer vijftien collega's.

Heftruckchauffeur

Jij gaat als Heftruckchauffeur aan het werk bij een bedrijf in de planten sector waar passie, zorg en aandacht voorop staan. Binnen het bedrijf in de regio Den Bosch werken medewerkers met enthousiasme en plezier samen. Als Heftruckchauffeur zal jij een fulltime baan krijgen waarbij je te maken kunt krijgen met wisselende start- en eindtijden.

Meewerkend Voorman

Je gaat aan de slag voor een echt familiebedrijf waar passie, zorg en aandacht hoog in het vaandel staan en waar ze trots zijn op hun producten. Binnen het bedrijf wordt samenwerken gezien als tweede natuur. Als Meewerkend Voorman kom je werken in de regio Den Bosch in een fulltime functie voor 36 tot 40 uur per week. Je krijgt te maken met wisselende start- en eindtijden en af en toe in het weekend werken is geen probleem voor jou.

Magazijn Medewerker

 
Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 

  • Het verzamelen en verzendklaar maken van orders
  • Het bijhouden van de administratie
  • Het laden en lossen van vrachtwagens
  • Het vervoeren van de producten, indien je een rijbewijs CE met code 95 hebt

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Bekijk dan over welke kwaliteiten en vaardigheden je dient te beschikken.

CE Chauffeur – Code 95

De organisatie waar je als CE Chauffeur Code-95 komt te werken is gevestigd in Velddriel en actief als substraatproducent. In deze functie ga je fulltime voor ze aan de slag. 

Expeditiemedewerker/ Vrachtwagenchauffeur

Je gaat aan de slag bij een in de regio Wijk en Aalburg gevestigde familieonderneming, bestaande uit meerdere productiebedrijven binnen de foodsector. Het bedrijf levert zijn producten wereldwijd en jij kunt nu bij ze aan de slag gaan! De functie van Expeditiemedewerker/ Vrachtwagenchauffeur betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst en/ of 2-ploegen. 

Operator

Je gaat aan de slag bij een in de regio Wijk en Aalburg gevestigde familieonderneming, bestaande uit meerdere productiebedrijven binnen de foodsector. Het bedrijf levert zijn producten wereldwijd en jij kunt nu bij ze aan de slag gaan! De functie van Operator betreft een fulltime aanstelling, in 2-ploegen of 3-ploegen.