Kassière

Dit bedrijf in Den Bosch is een groothandel voor foodprofessionals. Professionals komen hier zelfstandig hun inkopen doen, ze worden daarbij geholpen door de werknemers die hier rondlopen. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen en wordt vanuit een centraal punt gestuurd waardoor alles landelijk goed wordt afgestemd.

Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Operator

Je gaat werken bij een producent van diepgevroren deegwaren in de regio Wijk en Aalburg. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Als Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, in 2- of 3-ploegendienst. Je wordt allround opgeleid en komt op een diverse afdeling te staan met ongeveer vijftien collega's.

Heftruckchauffeur

Jij gaat als Heftruckchauffeur aan het werk bij een bedrijf in de planten sector waar passie, zorg en aandacht voorop staan. Binnen het bedrijf in de regio Den Bosch werken medewerkers met enthousiasme en plezier samen. Als Heftruckchauffeur zal jij een fulltime baan krijgen waarbij je te maken kunt krijgen met wisselende start- en eindtijden.

Meewerkend Voorman

Je gaat aan de slag voor een echt familiebedrijf waar passie, zorg en aandacht hoog in het vaandel staan en waar ze trots zijn op hun producten. Binnen het bedrijf wordt samenwerken gezien als tweede natuur. Als Meewerkend Voorman kom je werken in de regio Den Bosch in een fulltime functie voor 36 tot 40 uur per week. Je krijgt te maken met wisselende start- en eindtijden en af en toe in het weekend werken is geen probleem voor jou.

CE Chauffeur – Code 95

De organisatie waar je als CE Chauffeur Code-95 komt te werken is gevestigd in Velddriel en actief als substraatproducent. In deze functie ga je fulltime voor ze aan de slag. 

Operator

Je gaat aan de slag bij een in de regio Wijk en Aalburg gevestigde familieonderneming, bestaande uit meerdere productiebedrijven binnen de foodsector. Het bedrijf levert zijn producten wereldwijd en jij kunt nu bij ze aan de slag gaan! De functie van Operator betreft een fulltime aanstelling, in 2-ploegen of 3-ploegen.