Operationeel Inkoper

Het bedrijf in de regio Eindhoven produceert modules voor luxe touringcars, dubbeldekkers en VIP-bussen. Daarnaast voeren zij speciale projecten uit, zoals dubbeldekkers met eet- en slaapaccommodaties voor diverse Europese top muziekgroepen. De functie als Operationeel Inkoper binnen dit bedrijf betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst. Je kiest zelf hoe laat je begint tussen 7 en 10 uur in de ochtend en eindigt 8 uur later.

Customer Service Medewerker

Je gaat werken bij een toonaangevende horecagroothandel, gevestigd in de regio Venray! De functie van Customer Service Medewerker is zowel fulltime als parttime in te vullen. De werktijden vallen tussen 7.00u en 19.00u. 

Orderpicker

Wanneer jij als Orderpicker aan de slag gaat kom je te werken bij een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Jij komt te werken bij de vestiging in de regio Helmond. Je gaat als Orderpicker fulltime voor dit bedrijf aan de slag en gaat werken in verschoven diensten, waarbij je uren plaatsvinden tussen 05:00u en 20:00u. Je hebt dus een flexibele beschikbaarheid. 

Reachtruckchauffeur

Je gaat als Reachtruckchauffeur werken bij een in de regio Helmond gevestigd logistiek dienstverlener dat wereldwijd één van de grootste spelers is. Je komt te werken in een team van ongeveer acht collega’s en een teamleider. De functie van Reachtruckchauffeur betreft een fulltime functie waarbij je gaat werken in verschoven diensten die vallen tussen 06:00u en 20:00u.