Functioneel beheerder AFAS

TOBROCO-GIANT, de fabrikant van GIANT-machines en aanbouwdelen in Nederland. In 1996 openden dit familiebedrijf de eerste fabriek en vandaag de dag bieden ze een van de breedste portfolio's in de industrie, met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze worden ontworpen en gebouwd door een team van ruim 320 enthousiaste medewerkers in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg).

Het bedrijf blijft groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw personeel!

Supply chain manager

Dit bedrijf is het verbindende partner in technologie en innovatie. De technische en hightech oplossingen die dit bedrijf maakt worden wereldwijd toegepast. Dit bedrijf zorgt voor een verbindende rol in de dynamiek van samenleving en technologie.

Kassière

Dit bedrijf in Den Bosch is een groothandel voor foodprofessionals. Professionals komen hier zelfstandig hun inkopen doen, ze worden daarbij geholpen door de werknemers die hier rondlopen. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen en wordt vanuit een centraal punt gestuurd waardoor alles landelijk goed wordt afgestemd.

Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Productiemedewerker wikkelafdeling

Wil je werken voor een internationaal bedrijf met dagelijks duizenden klanten, ben je een teamspeler en vind je verschillende ploegendiensten geen probleem? Dan is de baan productiemedewerker op de wikkelafdeling in Genderen perfect voor jou!

Wanneer je start kom je te werken op de wikkelafdeling met zo'n 250 collega's die allemaal kwaliteit willen leveren en hun duizenden klanten tevreden willen maken!

Operations Manager

Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf voorziet dagelijks duizenden telers met innovatieve kunststof oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, sierpotten en meer. 

Productiemedewerker 5 ploegen

Het bedrijf is een fabrikant van kunststofproducten voor de cosmetica-, voedings- en medische industrie. Met 70 gemotiveerde medewerkers zijn ze een internationale onderneming die sinds 1943 succesvol diverse verpakkingen en verbruiksartikelen fabriceert voor Europese klanten. Ze produceren 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Als productiemedewerker ga je werken in een volwaardig roterend vijf-ploegensysteem.

Logistiek werknemer

Pekago Covering Technology produceert kunststof behuizingen en technische componenten door middel van spuitgieten en TSG. Aanvullend worden producten gelakt, geassembleerd en voorzien van o.a. bedrukkingen. De ontwikkeling van spuitgietmatrijzen wordt zelf gedaan. De functie van Logistiek Medewerker is in eerste instantie een dagdienst functie, maar kan later ook naar 2-ploegen dienst gaan.

Machine Operator

Als Machine Operator ga je aan de slag voor een familiebedrijf in de regio Waalwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van C en U profielen voor plafonds. Daarnaast produceert Dingemans complete profielsystemen. Het bedrijf levert kwaliteitsproducten in precies de gewenste lengte en breedte en exact op het juiste moment. Het productiesysteem kan alle maten produceren. Dingemans staat voor inventiviteit, innovatie en lef en is een trendsetter in de branche. Je gaat werken in 2 ploegen.