Medewerker Technische Dienst

 
Binnen de functie Medewerker Technische Dienst ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:
 

  • Technisch en preventief onderhoud van machines en installaties
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van (reserve) onderdelen
  • Contacten onderhouden met technische leveranciers met betrekking tot het machinepark en de gebouwen
  • Bezighouden met de invoering van nieuwe technische oplossingen en werkwijzen ten behoeve van betere producten en/of processen.
  • Ondersteuning van de productieteams bij technische storingen
  • Een bijdrage leveren aan kwaliteitsverbeteringsprojecten
  • Verantwoordelijk voor het voldoen aan de bestaande veiligheidsnormen

Leer specialist

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsmeubelen en accessoires. De producten worden in Waalwijk geproduceerd en via woon- en interieurspeciaalzaken verkocht. Als Leer Specialist zal jij hier fulltime aan het werk gaan, in dagdienst.

meubelmaker

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsmeubelen en accessoires. De producten worden in Waalwijk geproduceerd en via woon- en interieurspeciaalzaken verkocht. Als Meubelmaker zal jij hier fulltime aan het werk gaan, in dagdienst.

stikker

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsmeubelen en accessoires. De producten worden in Waalwijk geproduceerd en via woon- en interieurspeciaalzaken verkocht. Als Stikker zal jij hier fulltime aan het werk gaan, in dagdienst.

Bakkerij manager

De bakkerij waar jij komt te werken houdt zich elke dag bezig met het bakken van brood, kleinbrood en eierkoeken op industrieel niveau in grote aantallen. Het belang van kwaliteit en consistentie dat het brood altijd op dezelfde niveau gemaakt wordt is groot. Waar het brood ook gekocht en gegeten wordt moet dit altijd hetzelfde smaken en er uit zien. 

Managing Director

Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf voorziet dagelijks duizenden telers met innovatieve kunststof oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, sierpotten en meer. 

Logistiek Manager

Het bedrijf is een wereldwijd opererende organisatie voor material handling en intra-logistieke oplossing. Ze hebben continu oog voor verdere verbeteringen van de producten en processen en om daaraan bij te dragen, hebben ze een uitdagende vacature voor een Logistiek Manager.

Planner

Als Planner ga je aan de slag voor een familiebedrijf in de regio Waalwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van C en U profielen voor plafonds. Daarnaast produceert het bedrijf complete profielsystemen. Dingemans levert kwaliteitsproducten in precies de gewenste lengte en breedte en exact op het juiste moment. Het productiesysteem kan alle maten produceren. Dingemans staat voor inventiviteit, innovatie en lef en is een trendsetter in de branche. Je gaat werken in 2 ploegen.

Verdeler

De bakkerij waar jij komt te werken houdt zich elke dag bezig met het bakken van brood, kleinbrood en eierkoeken op industrieel niveau in grote aantallen. Het belang van kwaliteit en consistentie dat het brood altijd op dezelfde niveau gemaakt wordt is groot. Waar het brood ook gekocht en gegeten wordt moet dit altijd hetzelfde smaken en er uit zien.

Productiemedewerker 5 ploegen

Het bedrijf is een fabrikant van kunststofproducten voor de cosmetica-, voedings- en medische industrie. Met 70 gemotiveerde medewerkers zijn ze een internationale onderneming die sinds 1943 succesvol diverse verpakkingen en verbruiksartikelen fabriceert voor Europese klanten. Ze produceren 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Als productiemedewerker ga je werken in een volwaardig roterend vijf-ploegensysteem.