Productie- en Materiaalplanner

Je gaat werken voor een bekend productiebedrijf, actief in de groente- en fruitindustrie. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met locaties in onder meer België, Duitsland en Denemarken. Als Productie- en Materiaalplanner ben je werkzaam in de regio Venlo. Het betreft een fulltime functie in verschoven diensten. 

Lijnverantwoordelijke / Operator

Je gaat werken bij een bekend productiebedrijf in de voedselindustrie, gevestigd in de regio Venlo. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in het binnen- en buitenland. Als Lijnverantwoordelijke/ Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, waarbij je gedurende het laagseizoen (oktober – maart) in verschoven diensten werkt en in het hoogseizoen (april – september) in 2-ploegendienst. Daarnaast ben je regelmatig op zaterdag beschikbaar. 

QA (Labeling) Specialist

Jij gaat een bekend productiebedrijf versterken, gespecialiseerd in de foodbranche. Van origine is dit een echt familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationale speler. De organisatie is gevestigd in de regio Venlo. De QA (Labelling) Specialist baan is een fulltime positie in dagdienst. 

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Venlo. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

QC-Medewerker (Quality Control)

Je wordt onderdeel van een bekend foodbedrijf, gevestigd in de regio Helmond. Dit is een echt familiebedrijf dat in de jaren '60 werd opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler. De QC-Medewerker (Quality Control) functie is een fulltime baan, met wisselende werktijden. Je bent dus flexibel in je beschikbaarheid. 

QA (Labeling) Specialist

Jij gaat een bekend productiebedrijf versterken, gespecialiseerd in de foodbranche. Van origine is dit een echt familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationale speler. De organisatie is gevestigd in de regio Helmond. De QA (Labelling) Specialist baan is een fulltime positie in dagdienst. 

Teamleider Productie

Deze functie ga je uitvoeren bij een bekend productiebedrijf in de voedselindustrie, gevestigd in de regio Helmond. Dit bedrijf is in de jaren '60 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in binnen- en buitenland. Als Teamleider Productie ga je fulltime voor ze aan de slag, in verschoven diensten gedurende het laagseizoen (oktober – maart) en in 2-ploegendienst in het hoogseizoen (april – september). Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een aantal keer per jaar in het weekend beschikbaar bent.  

Lijnverantwoordelijke / Operator

Je gaat werken bij een bekend productiebedrijf in de voedselindustrie, gevestigd in de regio Helmond. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in het binnen- en buitenland. Als Lijnverantwoordelijke/ Operator ga je fulltime voor ze aan de slag, waarbij je gedurende het laagseizoen (oktober – maart) in verschoven diensten werkt en in het hoogseizoen (april – september) in 2-ploegendienst. Daarnaast ben je regelmatig op zaterdag beschikbaar. 

Productie- en Materiaalplanner

Je gaat werken voor een bekend productiebedrijf, actief in de groente- en fruitindustrie. Dit familiebedrijf werd in de jaren '60 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met locaties in onder meer België, Duitsland en Denemarken. Als Productie- en Materiaalplanner ben je werkzaam in de regio Helmond. Het betreft een fulltime functie in verschoven diensten. 

Orderpicker

Wanneer jij als Orderpicker aan de slag gaat kom je te werken bij een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Jij komt te werken bij de vestiging in de regio Helmond. Je gaat als Orderpicker fulltime voor dit bedrijf aan de slag en gaat werken in verschoven diensten, waarbij je uren plaatsvinden tussen 05:00u en 20:00u. Je hebt dus een flexibele beschikbaarheid.