expeditiemedewerker

Dit internationale bedrijf in de gezondheidzorg is gespecialiseerd in de supply chain-services. Met meer dan 100 jaar ervaring is dit bedrijf een goede keuze voor ziekenhuizen en apotheken. Voor dit bedrijf in Veghel zijn we op zoek naar een expeditie medewerker die wilt werken in dagdiensten. 

Reachtruck chauffeur

Dit internationale bedrijf in de gezondheidzorg is gespecialiseerd in de supply chain-services. Met meer dan 100 jaar ervaring is dit bedrijf een goede keuze voor ziekenhuizen en apotheken. De fulltime functie als Reachtruck chauffeur bij dit bedrijf is een tijdelijke functie. 

magazijn medewerker

Dit internationale bedrijf in de gezondheidzorg is gespecialiseerd in de supply chain-services. Met meer dan 100 jaar ervaring is dit bedrijf een goede keuze voor ziekenhuizen en apotheken. Voor dit bedrijf in Veghel zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijn medewerker tot eind december.

 

Productiemedewerker snijtafel

Je gaat werken voor een productie bedrijf die als een van de weinige bedrijven in Nederland onafhankelijk isolatieglas produceert. Ze leveren een breed scala  glasproducten aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingen kunnen ze snel en betrouwbaar reageren op specifieke product eisen en individuele klantwensen. Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:15.

First Line Operator

Het bedrijf is een kennis gedreven producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor datacenter infrastructuur. Het heeft een wereldwijde afzet binnen de markten voor laagspanningsinstallaties, datanetwerken en datacenters. Ter uitbreiding van het team zoeken ze een Cleanroom medewerker. 

Onderhoudsmonteur

Redefine Meat, een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven, geloven dat de wereld New-Meat™ verdient, plantaardig vlees, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook respectvol naar dieren is. New-Meat™ levert een compromisloze en buitengewone culinaire ervaring met zijn smaak, textuur en aroma.

Operator

Het, in Best gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Operator.

Productieplanner

Het, in Best gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Productieplanner.

Allround logistiek medewerker

Het bedrijf is één van de weinige onafhankelijke producenten van isolatieglas in Nederland. Er wordt een breed scala aan glasproducten geleverd aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring, nauwe samenwerking met glasverwerkers en gevelbouwers en een uitgebalanceerd netwerk van partners kan het bedrijf snel en betrouwbaar reageren op specifieke producteisen en individuele klantwensen. Ter uitbreiding zoeken ze een Expeditie medewerker, werktijden zijn van 7.30 tot 16.15.

Expeditie medewerker

Je gaat werken bij een in Geldermalsen gelegen drukker dat impactvol drukwerk produceert. Ze adviseren, beheren en creëren drukwerk voor klanten. Met ruim 100 jaar aan ervaring zijn ze een waardevolle partner voor opdrachtgevers. De functie van Expeditie medewerker is fulltime (4 dagen van 9 uur) en in dagdienst.