Senior Key Accountmanager

Het bedrijf produceert, ontwerpt en ontwikkelt diverse producten voor en samen met de klant. Met innovatieve metaaltechniek ieder product en proces intelligenter en efficiënter maken. Dat is het doel van het bedrijf. Wil je daaraan bijdragen? Dat kan! Ze zoeken een Senior Key Accountmanager.

Customer Service Logistics Specialist

Het, in Utrecht gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Customer Service Logistics Specialist.

Business Unit Manager

Het bedrijf produceert, ontwerpt en ontwikkelt diverse producten voor en samen met de klant. Met innovatieve metaaltechniek ieder product en proces intelligenter en efficiënter maken. Dat is het doel van het bedrijf. Wil je daaraan bijdragen? Dat kan! Ze zoeken een Business Unit Manager.

Medewerker Werkvoorbereiding

Het bedrijf dat je gaat versterken is een van de marktleiders op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen. Ze zijn nog altijd groeiende, zo wordt er binnenkort een gloednieuwe fabriek geopend. De functie van Medewerker Werkvoorbereiding betreft een fulltime baan, in dagdienst en/ of 2-ploegendienst. Je bent werkzaam op het hoofdkantoor, gevestigd in de regio Utrecht/ IJsselstein. 

Productiemedewerker Maaltijdpakketten

Jij gaat deze uitdagende functie uitvoeren bij een in de regio Utrecht gevestigd productiebedrijf dat zich bezighoudt met het verpakken, sorteren en ompakken van groente, fruit en maaltijdverpakkingen. Jij gaat fulltime voor dit bedrijf aan de slag in dagdiensten van dinsdag tot en met zaterdag. 

Carrosseriebouwer Vrachtwagens

 

Als carrosseriebouwer ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Een geweldig mooie takelwagen wordt door jou gebouwd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten tevreden vertrekken met hun nieuwe auto.

In de functie bouw je geheel zelfstandig een zware takelwagen of bergingsvoertuig op, waarbij je ook alle hydrauliek en elektra onderdelen monteert. De onderdelen worden vanuit het magazijn aangeleverd. Jij bent dé monteur met alle kennis en vaardigheden in huis.

Productiemedewerker

Je gaat werken bij een specialist in het spuitgieten van kunststof producten, gevestigd in de regio Utrecht. Het gaat om een fulltime baan, op basis van een 36 tot 40-urige werkweek.