Logistiek Medewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Zevenbergen, is gespecialiseerd in het produceren van kunststof tuinbouwproducten voor de professionele teler in Nederland en de rest van de wereld. De functie van Logistiek Medewerker betreft een baan van 32 tot 40 uur per week waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

Machine Operator

Het bedrijf waar jij als Machine Operator terecht komt is gevestigd in de regio Breda. Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf voorziet dagelijks duizenden telers met innovatieve kunststof oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, sierpotten en meer. Als Machine Operator kun jij hier parttime of fulltime aan de slag gaan in een tweeploegendienst.  

Grondstofmedewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Zevenbergen, is gespecialiseerd in het produceren van kunststof tuinbouwproducten voor de professionele teler in Nederland en de rest van de wereld. De functie van Grondstofmedewerker betreft een baan van 32 tot 40 uur per week waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

Productiemedewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Roosendaal, is een toonaangevend full-service distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in machines en vrachtwagens. De focus ligt op het leveren van machines en materiaal voor de bouw, material handling, recycling en transportindustrie. De functie van Productiemedewerker betreft een fulltime aanstelling van 36 tot 40 uur per week, waarbij je in dagdienst actief bent.

Kwaliteitsmedewerker

Het bedrijf waar je als Kwaliteitsmedewerker voor aan de slag gaat, is een kunststof spuitgietbedrijf dat voornamelijk actief is binnen de automotive. Je bent werkzaam in de regio Roosendaal/ Sprundel, waar je samen met je collega's ervoor zorgt dat de klant telkens weer op kwalitatief hoogwaardige producten kan rekenen. De functie van Kwaliteitsmedewerker betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst met werktijden van 08.00u tot 17.00u. 

Spuitgieter / Machinesteller

Werken als Spuitgieter/ Machinesteller betekent dat je aan de slag gaat bij een toonaangevende productietechnische organisatie, gevestigd in Zevenbergen. De functie van Spuitgieter/ Machinesteller betreft een fulltime baan, in dagdienst. 

Medewerker Technische Dienst

Je gaat werken bij een toonaangevend technisch bedrijf, gevestigd in de regio Breda/ Oosterhout, dat al ruim dertig jaar bestaat. Het bedrijf houdt zich bezig met het onderhouden van spuitgietmachines, zowel preventief als achteraf. De functie van Medewerker Technische Dienst betreft een fulltime aanstelling (op basis van een 40-urige werkweek) en wordt uitgevoerd in dagdienst.

Ploegleider

Je gaat werken bij een producent en verkoper van pizzabodems en deegrollen, gevestigd in de regio Etten-Leur. Het bedrijf levert in binnen- en buitenland en hecht ontzettend veel waarde aan kwaliteit, service en ontwikkeling. Als Ploegleider ga je fulltime voor ze aan de slag, in 2-ploegen of 3-ploegen. 

Storingsmonteur

Je gaat werken bij een organisatie die actief is in de bouwsector. Het bedrijf biedt duurzame oplossingen op het gebied van infrastructuur, recycling en beton. Je wordt onderdeel van een professioneel en gemotiveerd team, bestaande uit zo’n twaalf medewerkers.