Productiemedewerker

 

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het in- en ompakken van producten
  • Houtbewerking
  • Het monteren van de onderdelen
  • Veilig werken en je werkplek schoonhouden

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Bekijk dan over welke kwaliteiten en vaardigheden je dient te beschikken.

Calculator / werkvoorbereider

Als Commercieel Technisch Medewerker kom je werken in de regio Zaltbommel. Je werkt voor een bedrijf dat dagelijks streeft naar een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort. Dat wil zeggen zo prettig, veilig en duurzaam mogelijk. Dit realiseert het bedrijf met werkzaamheden op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en gevelbekleding voor zakelijke als particulieren klanten. 

Commercieel Technisch Medewerker

Als Commercieel Technisch Medewerker kom je werken in de regio Zaltbommel. Je werkt voor een bedrijf dat dagelijks streeft naar een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort. Dat betekent zo prettig, veilig en duurzaam als mogelijk. Dit realiseert het bedrijf met werkzaamheden voor klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en gevelbekleding voor zakelijke als particulieren klanten. 

Logistiek Medewerker

Het bedrijf is een toonaangevende Europese producent van granulaat. Het wordt geproduceerd in een moderne, flexibele en compacte fabriek gelegen in Oss. Het bedrijf onderscheidt zich door de goede kwaliteit in combinatie met flexibiliteit, hoge servicegraad en mogelijkheid voor technische ondersteuning. Door de groei zoeken ze een logistiek medewerker.

Metaalbewerker

Het bedrijf is een allround metaalbedrijf. Van lassen en lasersnijden tot en met zetten, kanten en plaatwerk: Ze hebben er de machines én de specialisten voor in huis. Ze engineeren en produceren, we installeren, construeren en monteren. En daarbij gaan ze geen uitdaging uit de weg: hoe ingewikkelder, hoe beter.

Machine Operator

Als Machine Operator ga je werken bij een in de regio Oss gevestigd bedrijf dat actief is in de meubelbranche. Het gaat om een fulltime of parttime aanstelling in dagdienst. 

Reachtruckchauffeur

Je gaat werken bij een importeur en leverancier van authentieke ingrediënten, in de regio Oss. Ze leveren Aziatisch eten aan groothandels, supermarkten, horeca leveranciers en retailers. De functie van Reachtruckchauffeur betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst.

Customs & Inbound Logistics Assistant

Je gaat werken bij een importeur en leverancier van authentieke ingrediënten, in de regio Oss. Ze leveren Aziatisch eten aan groothandels, supermarkten, horeca leveranciers en retailers. De functie betreft een fulltime aanstelling, in dagdienst.

Warehouse medewerker

Je gaat werken voor een logistieke specialist, gevestigd in de regio Oss. Het bedrijf biedt uitgebreide logistieke diensten aan en heeft vestigingen in verschillende Europese landen. De functie van Warehouse Medewerker betreft een fulltime aanstelling.

Inkoopmedewerker

Het bedrijf in de regio Oss maakt deel uit van één van Europa's toonaangevende importeurs en distributeurs van Aziatische producten. Met kantoren en magazijnen in zowel Nederland als Duitsland levert het bedrijf aan mainstream en etnische retailers, groothandelaren, supermarkten en horeca-toeleveranciers in heel Europa. Als Inkoopmedewerker zal jij hier een fulltime functie van 36 uur per week vervullen met werktijden van 8.45u tot 17.00u.