Calculator / werkvoorbereider

Als Commercieel Technisch Medewerker kom je werken in de regio Zaltbommel. Je werkt voor een bedrijf dat dagelijks streeft naar een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort. Dat wil zeggen zo prettig, veilig en duurzaam mogelijk. Dit realiseert het bedrijf met werkzaamheden op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en gevelbekleding voor zakelijke als particulieren klanten. 

Commercieel Technisch Medewerker

Als Commercieel Technisch Medewerker kom je werken in de regio Zaltbommel. Je werkt voor een bedrijf dat dagelijks streeft naar een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort. Dat betekent zo prettig, veilig en duurzaam als mogelijk. Dit realiseert het bedrijf met werkzaamheden voor klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en gevelbekleding voor zakelijke als particulieren klanten. 

Operator Medicatie

Dit bedrijf richt zich op het produceren en ontwikkelen van geneesmiddelen. Het bedrijf ligt in Nijmegen en is op zoek naar een betrokken Operator voor de productie. Dit bedrijf is dynamisch, veelzijdig en internationaal actief. Hier worden moderne technologieën ondersteund door een buitengewone kennis.  

Timmerman

Je komt te werken bij een in regio Nijmegen gevestigd familiebedrijf die een specialist is in de verkoop en montage van kozijnen, dakkapellen, deuren en serres. Pro-activiteit, snelle besluitvorming, lange termijnvisie en innovatie zijn duidelijke kernwaarden van de organisatie.

Hulpmonteur

Je komt te werken bij een in regio Den Bosch gevestigde organisatie die zich kenmerkt door haar mensgerichte werkwijze. De werknemers van de organisatie krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen, om daarmee het beste van zichzelf te laten zien. De organisatie is actief in de montagetechniek.

Allround onderhoudsmonteur 2 ploegen

Als Allround Onderhoudsmonteur 2 ploegen kom je te werken bij een in regio Nijmegen gevestigde organisatie die actief is in de groenteproductie. Je gaat deel uit maken van een gezellig team bestaande uit twee collega's.

Lasser

De organisatie waar je als Lasser komt te werken is gevestigd in de regio Oss en actief in de auto-industrie. Er wordt constant gewerkt aan interessante, moderne en revolutionaire projecten. 

Vloermedewerker (Operator)

De organisatie waar je als Vloermedewerker (Operator) komt te werken is gevestigd in de regio van Den Bosch en actief als substraatproducent. Dankzij de grootte van het bedrijf stelt het de organisatie in staat het gehele (teelt-)proces, van grondstoffen tot eindproduct, uit te voeren. De organisatie produceert voornamelijk voor de champignonteelt.