expeditie lavans

Dit familiebedrijf is gevestigd in Helmond en is al ruim 90 jaar actief met het verhuren van bedrijfskleding, matten, wissers en poetsdoeken en voorzien we toiletten en kleedruimten van sanitaire apparatuur. De 200 medewerkers zetten zich dagelijks in voor zo'n 10.000 klanten. Ondanks het 90-jarig bestaan wordt er gestreefd naar een moderne en innovatieve uitstraling.

logistiek medewerker

Aan het werk binnen als Logistiek Medewerker binnen dit bedrijf in Deurne betekent werken in een super modern distributiecentrum! Het assortiment van dit bedrijf bestaat uit meer dan 20.000 producten van verschillende grote merken. Hoe groot het bedrijf ook is, de betrokkenheid is hoog. 

Aspirant Operator

Je komt terug in Helmond bij een ISO-gecertificeerd producent van kunststofgranulaat van de kunststofverwerkende industrie in Helmond. Door de uitbreiding in capaciteit is er binnen dit hechte team plaats voor enkele nieuwe operators. 

Onderhoudsmonteur

Redefine Meat, een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven, geloven dat de wereld New-Meat™ verdient, plantaardig vlees, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook respectvol naar dieren is. New-Meat™ levert een compromisloze en buitengewone culinaire ervaring met zijn smaak, textuur en aroma.

Operator C

Dit bedrijf ontwerpt en print al meer dan 175 jaar originele, op batik geïnspireerde stoffen. Het ontwerpen en produceren hiervan gebeurt met veel aandacht voor detail, origineel vakmanschap en met kwaliteit als leidraad. Het productieproces is erg uiteenlopend, vandaar dat zij dan ook op zoek zijn naar een Operator met genoeg kennis en kunde. 

Operator

Het, in Best gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Operator.

Productieplanner

Het, in Best gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Productieplanner.

Allround Operator

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt vloerafgiftesystemen voor verwarming en koeling. Zij zijn dé specialist op het gebied van systemen en regelingen en hebben alle kennis in huis om klanten de juiste oplossing te kunnen bieden. Zij zijn op zoek naar een enthousiaste Operator. 

Customer Service Logistics Specialist

Het, in Utrecht gelegen, bedrijf Redefine Meat waar je voor gaat werken is een van de snelst groeiende FoodTech bedrijven. Met geavanceerder technologieën hebben ze nieuw vlees ontwikkeld dat dezelfde smaak, textuur en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees. Ze bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke keuken en kookstijl. Ze zijn op zoek naar een Customer Service Logistics Specialist.

Magazijnmedewerker

Het bedrijf wil vanuit een sterke betrokkenheid, en geloof in de oneindige toepassing van magneettechnologie, een inspirerende ketenpartner zijn. Ze inspireren de klanten om hun processen te verrijken met praktische en duurzame toepassingen. Vanuit de expertise en ervaring die ze hebben, ontwikkelen ze magneet-oplossingen die de klantbehoefte overtreft. Daarmee dragen ze actief bij aan een bestendig en duurzaam imago.