Productiemedewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Roosendaal, is een toonaangevend full-service distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in machines en vrachtwagens. De focus ligt op het leveren van machines en materiaal voor de bouw, material handling, recycling en transportindustrie. De functie van Productiemedewerker betreft een fulltime aanstelling van 36 tot 40 uur per week, waarbij je in dagdienst actief bent.

EPT (Pompwagen) Chauffeur

Wanneer jij als EPT (Pompwagen) Chauffeur aan de slag gaat, kom je te werken bij een van de grootste AGF-bedrijven van Nederland, gevestigd in de regio Barendrecht. Jij wordt een onmisbare schakel binnen het logistieke proces! Als EPT (Pompwagen) Chauffeur ga je fulltime voor ze aan de slag, in 3-ploegen. Ook werk je regelmatig in het weekend. 

Heftruckchauffeur

Je gaat werken voor een van de grootste AGF-bedrijven van Nederland, gevestigd in de regio Barendrecht. De functie van Heftruckchauffeur betreft een fulltime aanstelling, in 3-ploegen. 

Reachtruckchauffeur

Je gaat werken voor een van de grootste groente- en fruitbedrijven in Nederland. Afhankelijk van waar je precies aan de slag gaat, ga je werken in een 2- of 3-ploegendienst. Ook werk je regelmatig in het weekend. Als Reachtruckchauffeur ga je fulltime aan de slag. 

Storingsmonteur

Je gaat werken bij een organisatie die actief is in de bouwsector. Het bedrijf biedt duurzame oplossingen op het gebied van infrastructuur, recycling en beton. Je wordt onderdeel van een professioneel en gemotiveerd team, bestaande uit zo’n twaalf medewerkers.