Functioneel beheerder AFAS

TOBROCO-GIANT, de fabrikant van GIANT-machines en aanbouwdelen in Nederland. In 1996 openden dit familiebedrijf de eerste fabriek en vandaag de dag bieden ze een van de breedste portfolio's in de industrie, met verschillende soorten machines zoals shovels, knikladers en verreikers in meer dan zestig landen. Deze worden ontworpen en gebouwd door een team van ruim 320 enthousiaste medewerkers in de moderne fabriek in Oisterwijk (regio Tilburg).

Het bedrijf blijft groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw personeel!

Supply chain manager

Dit bedrijf is het verbindende partner in technologie en innovatie. De technische en hightech oplossingen die dit bedrijf maakt worden wereldwijd toegepast. Dit bedrijf zorgt voor een verbindende rol in de dynamiek van samenleving en technologie.

Backoffice Controller

Job Invest, gevestigd in Den Bosch, bestaat bijna 15 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de provincie Noord-Brabant. Met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze kandidaten en klanten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden! Het is dan ook van belang dat jij van binnenuit de drang hebt om het verschil te maken, want deze skill moet iedere medewerker bij Job Invest hebben!    

Kassière

Dit bedrijf in Den Bosch is een groothandel voor foodprofessionals. Professionals komen hier zelfstandig hun inkopen doen, ze worden daarbij geholpen door de werknemers die hier rondlopen. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen en wordt vanuit een centraal punt gestuurd waardoor alles landelijk goed wordt afgestemd.

Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Accountmanager / customer service

Het e-commerce bedrijf dat logistiek voor duizenden webwinkels verzorgt vanuit verschillende warehouses door Nederland verspreid. Met groei ambities en een innovatieve instelling met altijd de klant op nummer 1.

Monteur Isolatietechniek

Het bedrijf is uitgegroeid tot een allround isolatiebedrijf waarbij ze alle facetten van de technische isolatiewereld meester hebben gemaakt. Vandaag de dag zijn ze nog steeds een groeiend en optimistisch bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze zijn op zoek naar een Isolatiemonteur.

Logistiek medewerker

Dit, in Den Bosch gevestigde, bedrijf levert en verspreidt dagelijks ruim duizenden producten op het gebied van consumenten elektronica. Hierbij kun je denken aan technische onderdelen die in je telefoon of je wasmachine zitten. Maar ook telefoonhoesjes, toetsenborden en allerlei keukenonderdelen. Het is elke dag weer een verrassing wat je allemaal tegen komt. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waar je aan de slag zou kunnen. 

Sales Support

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in de regio Waalwijk/ Drunen en is verantwoordelijk voor het beheren van de logistieke processen van wereldwijd bekende merken, actief in de internationale markt van mode en schoenen. Ter uitbreiding van het team zoeken ze een Sales Support. Het betreft een functie voor 40 uur per week.